Kunci Gitar Arya Galih ft Risca Moriska - Kasunyatan Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Arya Galih ft Risca Moriska Kasunyatan Chord

Capo fret 1

Am
rogo kang kajiret tresno
tinali tali ing jiwo
kegandrung parasmu yaaii

[Intro]
Am F
Am F E Am

[Verse]
Am
ora gampang nompo
Dm
lelakon iki 
 F
aku wis nyubo ikhlas
        Am
nanging abot tak lakoni
E                     Am
nompo kasunyataning tresno
  E      F             Am    
kowe sumandhing wong liyo

Am
apuranen aku
    Dm
yen ninggalke sliramu 
F               
nanging atiku wis
     Am
dudu duwekmu
E
Gusti tansah krungu
 Am
opo panyuwunanmu
  E          F         Am     Dm E
mugo kowe enggal entuk gantiku

[Reff]
 Am
 ati durung lilo
   Em
 kowe nyanding wong liyo 
      G          
 opo iki kasunyatan
      Am
 sing tak tompo

   Am
 bebasaning kembang
       Em
 mekar ono ing ati
 G            E        Am     F E
 nanging dudu aku sing nduweni

 Am
 wis cukup lalekno
         Em
 timbang atimu loro
         G
 mergo roso tresno
          Am
 ra biso dipekso

  Am
 atiku percoyo
       Em
 yen kowe mesti biso
         Dm
 nglilakake
       E         Am
 aku sumandhing wong liyo

F                      Am
 roso tresno kang sanyoto
          F         Am
 mung sawiji kanggo siro
 F     E    Am
 haa aa aaaa

Am
ora gampang nompo
Dm
lelakon iki 
 F
aku wis nyubo ikhlas
        Am
nanging abot tak lakoni
E                     Am
nompo kasunyataning tresno
  E      F             Am    
kowe sumandhing wong liyo

Am
apuranen aku
    Dm
yen ninggalke sliramu 
F               
nanging atiku wis
     Am
dudu duwekmu
E
Gusti tansah krungu
 Am
opo panyuwunanmu
  E          F         Am     Dm E       
mugo kowe enggal entuk gantiku

[Reff]
 Am
 ati durung lilo
   Em
 kowe nyanding wong liyo 
      G          
 opo iki kasunyatan
      Am
 sing tak tompo

   Am
 bebasaning kembang
       Em
 mekar ono ing ati
 G            E        Am     F E
 nanging dudu aku sing nduweni

 Am
 wis cukup lalekno
         Em
 timbang atimu loro
         G
 mergo roso tresno
          Am
 ra biso dipekso

  Am
 atiku percoyo
       Em
 yen kowe mesti biso
         Dm
 nglilakake
       E         Am
 aku sumandhing wong liyo

     F          E        Am
 aku lan kowe kapisahake tresno

Lihat semua Arya Galih Chord


CHORD LAINNYA