Kunci Gitar Arya Galih - Nglilakne Kowe Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Arya Galih Nglilakne Kowe Chord

[Intro] 
Am Em Dm Am
Am Em Dm E G

[Verse]
C
pancen mlarat bondo
       Em
pancen aku wong ra ndue
  F
nanging opo salah
         C
yen aku nresnani kowe
    Dm      G
yen pancen ra tresno
         C   G/B   Am
ngopo ra kondo biyen biyene
    F          D     G
opo seneng yen gawe loro atiku
        C  G
mung gawe tatu

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene
F        G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke
Dm     G
nanging nyatane
         C      Am
kowe wis gandeng karo liyane
     F         G
tego atimu ninggalake aku

[Chorus]
      Am     Em
lungo'o aku wis lilo
          F      G
timbang kowe ning kene mung
       C E
nggawe loro
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku
F        G          Am
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

[Int]
Em Dm Am
Am Em Dm E G

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene
F       G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke
Dm     G
nanging nyatane
         C      Am
kowe wis gandeng karo liyane
     F         G
tego atimu ninggalake aku

[Chorus]
      Am    Em
lungo'o aku wis lilo
          F     G
timbang kowe ning kene mung
       C E
nggawe loro
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku
F       G           Am   E
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

      Am    Em
lungo'o aku wis lilo
          F     G
timbang kowe ning kene mung
       C E
nggawe loro
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku
F        G           Am
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

[Outro]
Em F G Am E
Am Em F G C

Lihat semua Arya Galih Chord


CHORD LAINNYA