Kunci Gitar Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Aryinda Putri Ora Kudu Nduweni Chord

[Reff]
 C        G
 yen pancen tresno
     Am   Em
 ora kudu nduweni
 F      C
 wis tak iklasno
     Dm    G
 senadjan loro ati

 C    G
 aku ngerteni
     Am   Em
 opo karepe atimu
 F     C
 mergo wong tuamu
     Dm     G     C
 ora setuju nduwe mantu aku

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G C

    C          Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F        G
sing ono ning njero atiku
    C       Em
tak roso uwis ora biso
      F           G
jenengmu wis mancep ning dodo

   Am         Em
saiki wis duweke wong liyo
    F         G
aku mung kari biso nerimo
     Am     Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F       G
senadjan abot tak roso

[Reff]
 C       G
 yen pancen tresno
     Am   Em
 ora kudu nduweni
 F      C
 wis tak iklasno
     Dm    G
 senadjan loro ati

 C    G
 aku ngerteni
     Am  Em
 opo karepe atimu
 F     C
 mergo wong tuamu
     Dm     G     C
 ora setuju nduwe mantu aku

[Musik]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C

    C          Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F         G
sing ono ning njero atiku
    C       Em
tak roso uwis ora biso
      F           G
jenengmu wis mancep ning dodo

   Am          Em
saiki wis duweke wong liyo
    F         G
aku mung kari biso nerimo
     Am     Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F        G
senadjan abot tak roso

[Reff]
 C       G
 yen pancen tresno
     Am   Em
 ora kudu nduweni
 F     C
 wis tak iklasno
     Dm    G
 senadjan loro ati

 C    G
 aku ngerteni
     Am  Em
 opo karepe atimu
 F      C
 mergo wong tuamu
     Dm     G     C
 ora setuju nduwe mantu aku

 C       G
 yen pancen tresno
     Am   Em
 ora kudu nduweni
 F     C
 wis tak iklasno
     Dm    G
 senadjan loro ati

 C    G
 aku ngerteni
     Am   Em
 opo karepe atimu
 F     C
 mergo wong tuamu
     Dm     G     C
 ora setuju nduwe mantu aku.

[Outro]
C

Lihat semua Aryinda Putri Chord


CHORD LAINNYA