Kunci Gitar Berlinda Estrelita - Mati Kaku Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Berlinda Estrelita Mati Kaku Chord

Capo fret 5

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G C G

[Verse]
  C         G       Am
bingung, rasane atiku
      Em
mergo sikapmu
       F
sing suwe-suwe
G            C   G
ora nganggep aku

       C          G
tak mundur, ra kuat aku
Am         Em
yen kudu terus mlaku
 F       G         C
iso-iso aku mati kaku

  Am             Em
sayangmu sak iki wis sudo
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F               G
opo tenan, aku mbok anggep ilang

[Reff]
 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G        C
 atiku iki sing keronto-ronto

[Musik]
C G Am Em
F C Dm G C G

  Am             Em
sayangmu sak iki wis sudo
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F               G
opo tenan, aku mbok anggep ilang

[Reff]
 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G       C     G
 atiku iki sing keronto-ronto

 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G       C
 atiku iki sing keronto-ronto

Lihat semua Berlinda Estrelita Chord


CHORD LAINNYA