Kunci Gitar Cito Parto - Sugeng Tindak Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Cito Parto Sugeng Tindak Chord

[Intro]
C F C
Am F G

[Verse]
   C       
nembe wingi sore
       F
lagi wae dikandhakke
G
esuk banjur entuk
           C
kabar sing ra ngepenake
     E
ning wulan kang suci
        Am
sliramu dipundut Gusti
      Dm       F       G
nelongso nangis sajroning ati

     C
sing jenenge umur
          F
pancen ra biso di ukur
 G
arepo sing enom
           C
sing sehat opo sing uzur
     E
wong sing tak tresnani
        Am
saiki lungo tanpo bali
       Dm      F           G
tak ikhlasno nadyan abot ning ati

[Reff]
          C      F     C
 mrebes mili naliko krungu kabarmu
      Am           F    G
 kowe lungo ninggalke kabar lelayu
   F      G     E     Am
 mugi gusti kerso maringaken ridho
        Dm      G       C  G
 dingapuro dosa ibadahmu ditrimo

        C         F         C
 jembar kubur manen opo sing mbok tandur
        Am        F       G
 padang dalan wonten alam kelanggengan
  F         G      E     Am
 aku sing nang kene mung biso ndongakke
       Dm  G        C
 jenengmu ra bakal di laleakke

[Musik]
F  G  E Am
Dm  G  C   
Am  Dm  E Am
Dm  G  C  G

     C
sing jenenge umur
          F
pancen ra biso di ukur
 G
arepo sing enom
           C
sing sehat opo sing uzur
     E
wong sing tak tresnani
        Am
saiki lungo tanpo bali
       Dm     F           G
tak ikhlasno nadyan abot ning ati

[Reff]
          C      F     C
 mrebes mili naliko krungu kabarmu
      Am           F     G
 kowe lungo ninggalke kabar lelayu
   F     G      E     Am
 mugi gusti kerso maringaken ridho
        Dm      G      C  G
 dingapuro dosa ibadahmu ditrimo

        C         F         C
 jembar kubur manen opo sing mbok tandur
        Am        F       G
 padang dalan wonten alam kelanggengan
  F         G       E      Am
 aku sing nang kene mung biso ndongakke
       Dm    G      C
 jenengmu ra bakal di laleakke
  F        G      E     Am
 aku sing nang kene mung biso ndongakke
       Dm    G       C
 jenengmu ra bakal di laleakke

Lihat semua Cito Parto Chord


CHORD LAINNYA