Kunci Gitar denJuang - Njogo Katresnan Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Njogo Katresnan Chord

[Intro]
C A Dm
Fm G C

[Verse]
F             Em
 sak ben wengi aku trus kelingan
      Dm     G     C
nalikane wektu kuwi aku pamit
F      Fm        Em
 kowe ngomong ning ngarepku
Am   Dm
 tetep eling ndungo
       G      C
marang kersaning Gusti

F          Em
 sak tenane aku ora tego
      Dm      G      C
nalikane kudu mlaku ninggalake
F       Fm     Em
 nanging kowe sing nguati
Am    Dm       G    C
 kabeh sadar diri iki golek rejeki

[Reff]
        C         F
 kowe lilo pas aku lungo
       G             C
 nelongso roso ning njero ati
 A            Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F       G       C
 entenono aku bali ning sandingmu

[Musik]
Am Em Dm G C
Am Em Dm G C

F          Em
 sak tenane aku ora tego
      Dm      G      C
nalikane kudu mlaku ninggalake
F      Fm      Em
 nanging kowe sing nguati
Am    Dm        G     C
 kabeh sadar diri iki golek rejeki

[Reff]
        C        F
 kowe lilo pas aku lungo
       G             C
 nelongso roso ning njero ati
 A            Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F      D        G
 entenono aku bali ning sandingmu

        C         F
 kowe lilo pas aku lungo
       G             C
 nelongso roso ning njero ati
 A              Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F      D        G
 entenono aku bali ning sandingmu

        C         F
 kowe lilo pas aku lungo
       G             C
 nelongso roso ning njero ati
 A              Dm
  matursuwun wes njogo katresnanmu
     F       G      Am  Em
 entenono aku bali ning sandingmu
     Dm    G      C
 entenono aku bali ning sandingmu

Lihat semua denJuang Chord


CHORD LAINNYA