Kunci Gitar Derradru - Kuatno Gusti Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Kuatno Gusti Chord

[Intro]
G  
C G Am Em
F C Dm G

[Verse]
C       G     Am Em
opo pancen iki takdire
  F       G        C  
kudu bubaran mergo mbok gawe
         F   G
wes ra kurang kurang
   C      Am
anggonku ngerteni
    F       G     C  G
kebangeten kowe ngeliyo ati

C        G      Am  Em
ajur rasane ning njero ati
  F      G     C
netes eluhku ra iso mari
       F   G
ora nduwe perasaan
      C    Am
gawe atiku kelaran
      F        G     C  C7
manis janjimu pait dadi laraku

[Reff]
           F
 Gusti paringono kulo kekuatan
       G            C
 ati niki sampun remuk tenan
          A         Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G         C
 gawe tatu ning njero ati

[Musik]
F G C
A Dm G C

C       G       Am  Em
ajur rasane ning njero ati
  F      G     C
netes eluhku ra iso mari
       F    G
ora nduwe perasaan
      C    Am
gawe atiku kelaran
      F        G    C
manis janjimu pait dadi laraku

[Reff]
           F
 Gusti paringono kulo kekuatan
       G           C
 ati niki sampun remuk tenan
          A        Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G         C
 gawe tatu ning njero ati

           Am        Dm
 Gusti paringono kulo kekuatan
        G             C
 tresno kulo mung dinggo dolanan
          A         Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G        C
 gawe tatu ning njero ati

Lihat semua Derradru Chord


CHORD LAINNYA