Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tirtonadi Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Terminal Tirtonadi Chord

[Intro]
Dm G C F Dm E Am E-E
Am

[Verse]
           Am
nalikane ing tirtonadi
                E
ngenteni tekane bis wayah wengi
          Dm
tanganmu tak kanti
         E
kowe ngucap janji
       Am   E
lungo mesti bali

Am
 rasane ngitung nganti lali
                   E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
        Dm 
ngenteni tekamu
           E
ning kene tak tunggu
         Am
nganti sak elingmu

           E
mongso rendeng wis ganti ketigo
         Am
opo kowe ra kroso
         E    
yen kowe isih seneng lan tresno
         Am
kudune kowe kroso

            Am
nalikane ing tirtonadi
                 E
ngenteni tekane bis wayah wengi
           Dm
tanganmu tak kanti
          E
kowe ngucap janji
        Am
lungo mesti bali

[Int]
E Am E Am

[Reff]
        Am
  wis suwe, wis suwe, wis suwe
               Dm
  kangen sing tak rasakke
      E
  rasane, rasane, rasane
           Am    E
  rasane koyo ngene…

         Am             A
  ning kene, ning kene, ning kene
            Dm
  aku ngenteni kowe
         Am       E
  aku kangen, kangenku mung 
       Am  F-F-F-F Am
  kanggo kowe

               Am
rasane ngitung nganti lali
                   E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
        Dm 
ngenteni tekamu
          E
ning kene tak tunggu
        Am
nganti sak elingmu

[Int]
E Am E Am

[Reff]
        Am
  wis suwe, wis suwe, wis suwe
              Dm
  kangen sing tak rasakke
      E
  rasane, rasane, rasane
         Am    E
  rasane koyo ngene

         Am              A
  ning kene, ning kene, ning kene
           Dm
  aku ngenteni kowe
         Am       E
  aku kangen, kangenku mung 
         Am F-F-F-F Am
  kanggo kowe

            Am
nalikane ing tirtonadi
                E
ngenteni tekane bis wayah wengi
           Dm
tanganmu tak kanti
           E
kowe ngucap janji
       Am   E
lungo mesti bali

Am
 rasane ngitung nganti lali
                    E
wis pirang tahun anggonku ngenteni
        Dm 
ngenteni tekamu
           E
ning kene tak tunggu
         Am
nganti sak elingmu

           E
mongso rendeng wis ganti ketigo
        Am
opo kowe ra kroso
         E    
yen kowe isih seneng lan tresno
        Am
kudune kowe kroso

[Outro]
            Am
nalikane ing tirtonad

Lihat semua Didi Kempot Chord


CHORD LAINNYA