Kunci Gitar Didik Budi ft Cindi Cintya - Gematine Sliramu Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Didik Budi ft Cindi Cintya - Gematine Sliramu Chord

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G C

[Verse]
C                  Em
dek jalukku ra neko neko
Am              Em
 tresno iki tok jogo
     F                 C 
adem ayem atiku naliko awakku
   Dm    G           C -G
nyawang esem lan guyumu

C               Em
mas aku ora neko neko
Am              Em
 tresno iki tak jogo
       F                    C 
tekane sliramu gawe bungah atiku
       Dm    G            C
naliko bebarengan ro sliramu

-G  Am
senadjan awak dewe
         Em
kehalang jarak lan wektu
     F            G
dungoku siji mung kanggo awakmu

[Reff]
       C              G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am         Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F                C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm     G            C   G
 sliramu satu yang ku sayang

[Musik]
C Em Am Em
F C Dm G C

-G  Am
senadjan awak dewe
         Em
kehalang jarak lan wektu
     F            G
dungoku siji mung kanggo awakmu

[Reff]
       C              G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am         Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F                C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm     G             C   G
 sliramu satu yang ku sayang

       C              G
 tak gemateni sliramu tekan saiki
      Am         Em
 gede rosoku ora mung ono lathi
 F                C
  tekan kapan kan ku buktikan
    Dm     G            C
 sliramu satu yang ku sayang
    Dm     G            C
 sliramu satu yang ku sayang

Lihat semua Didik Budi Chord


CHORD LAINNYA