Chord Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Dike Sabrina Kok Anggep Sepele Chord

[Intro]
C Am F G
C Am F G

[Verse]
    C
wes cukup cukup aku
          Em
wes cukup aku digawe gelo
      F     G      C
kabeh tresnamu uwis tak lalekno

C
wes ora usah mbalek
       Em
tekamu mung gawe loro atiku
      F     G      C
janji-janjimu kabeh kuwi palsu

    Dm
tak sabarne aku
          Em
nanging koyo ora iso
         Dm
kowe gandeng cah kae
G     C
ning ngarep moto

[Int]
Am Em Am C Dm G

[Reff]
     Am
 opo sih kurang aku
         Em
 nggonku nresnani kowe
   F      G      C
 kabeh-kabeh uwis tak wenehke

     Am 
 ora keri tresnoku
       Em
 tulus teko ning ati
         F    G      C
 ning kowe isih tego mblenjani

 Dm
 wis tak lilakne
     Em       Am
 opo sing kok karepke
       Dm  G        C
 tresnoku kok anggep sepele

[Musik]
C Am F G

C
wes ora usah mbalek
       Em
tekamu mung gawe loro atiku
      F      G     C
janji-janjimu kabeh kuwi palsu

    Dm
tak sabarne aku
         Em
nanging koyo ora iso
         Dm
kowe gandeng cah kae
G      C
ning ngarep moto

[Int]
Am Em Am C Dm G

[Reff]
     Am
 opo sih kurang aku
         Em
 nggonku nresnani kowe
   F     G      C
 kabeh-kabeh uwis tak wenehke

     Am
 ora keri tresnoku
       Em
 tulus teko ning ati
       F    G      C
 ning kowe isih tego mblenjani

 Dm
 wis tak lilakne
     Em      Am
 opo sing kok karepke
       Dm  G        C
 tresnoku kok anggep sepele

 Dm
 wis tak lilakne
     Em      Am
 opo sing kok karepke
       Dm  G       C
 tresnoku kok anggep sepele

Lihat Semua Chord Dike Sabrina


Chord Dike Sabrina Lainnya