Kunci Gitar Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Dimski DAP Gandeng Karo Liyane Chord

Capo fret 5

[Intro]
F G Em Am
Dm G C G

[Verse]
C                    Dm
 yen kelingan manise esemmu
G               C
 atiku rasane loro
F          Em            Am
 koe lungo, neng ngendi paranmu
Dm           E
gawe tatu atiku

C                   Dm
 aku sadar rong iso nuruti
G                    C
 panjalukanmu seng koyo saiki
F                   Em
 mugi Gusti mbinerkahi
       Am          Dm
dalan uripku seng urong pasti
      G
seng urong pasti

[Reff]
 F     G           C         Am
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Dm       G            C          C7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu
 Dm       G
  tak kuatke senadyan
   C           Am
 roso kangen soyo gedhe
 Dm                       G
  kok tibak e koe gandeng karo liyane

  F            G        Em         Am
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu
   Dm         G
 2 tahun gandengan tresnaku
 C             C7
 pok nggok dolanan
   F        G            Em         Am
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Dm            G          C
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku

[Musik]
F G C Am
Dm G C C7
F G Em  Am
Dm G C G

[Reff]
 F     G           C         Am
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Dm       G            C          C7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu
 Dm       G
  tak kuatke senadyan
   C           Am
 roso kangen soyo gedhe
 Dm
  kok tibak e koe
         G             A
 gandeng karo liyane, ee wooo

[Overtune]
   G            A       D          Bm
 matursuwun wes jogo atimu kanggo aku
   Em         D             G        G7
 2 tahun gandengan mung iso dadi kenangan
   G          A           D          Bm
 siji panjalukku tulung lilakno lungaku
   Em         A         D
 sepurane aku wes raiso nyanding sliramu

  G            A        F#m        Bm
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu
   Em         A
 2 tahun gandengan tresnaku
 D             D7
 pok nggok dolanan
   G        A            F#m       Bm
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Em            A          D
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku
   Em            A          G     A    D
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku

Lihat semua Dimski DAP Chord


CHORD LAINNYA