Chord Diva Amanda - Golek Liyane

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Diva Amanda Golek Liyane Chord

[Verse]
C              F
 mbiyen aku jek kelingan
G      Em     Am
 nalikane dewe berjuang
         Dm
koe seng tak sayang sayang
     G          C
saikine kowe malah ngilang

[Intro]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

     F
opo koe lali
G           Em       Am
 mbiyen dewe pernah ngucap janji
       Dm
jare sehidup semati
        G           C
tapi nyatanya kau tinggal pergi

[Reff]
 F    G         Em
 mas lungamu neng ngendi
  A   Dm
 koe ora bali
        G    C C7
 nggawe bingunge ati

 F     G     Em
 mas nek ngene carane
   A   Dm
 sepurane wae
         G     C
 aku tak nggolek liyane

[Musik]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

     F
opo koe lali
G          Em        Am
 mbiyen dewe pernah ngucap janji
       Dm
jare sehidup semati
        G           C
tapi nyatanya kau tinggal pergi

[Reff]
 F    G         Em
 mas lungamu neng ngendi
  A   Dm
 koe ora bali
        G    C C7
 nggawe bingunge ati

 F     G     Em
 mas nek ngene carane
   A   Dm
 sepurane wae
         G     C  C7
 aku tak nggolek liyane

 F     G     Em   Am
 mas nek ngene carane aku
   Dm      G      C
 sepurone tak nggolek Liyane
   Dm      G      C
 sepurone tak nggolek Liyane

[Outro]
F G Em Am
Dm G C

Lihat Semua Chord Diva Amanda


Chord Diva Amanda Lainnya