Kunci Gitar DOPE - Ranemu Dalane Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

DOPE Ranemu Dalane Chord

[Intro]
F G Em Am
F Dm B E

[Verse]
    Am                Dm
wes cukup wae, tekan semene
   G               C        E
critoku ro koe, ranemu dalane

  F              G
koe sing wis ratau ngerti
  Em       Am
lorone ati iki
  Dm
raiso ngerteni
   F          G              E
saiki, koe lungo ninggal janji

F                   G
nanging kabeh ceritane awakdewe
    Em            Am
wes raiso yen diteruske
F              Dm
nangis atiku kelingan sliramu
  B            E
netes ning pipiku

[Reff]
   Am      G
 rakuat atiku
     F              C
 nyanding tresno ro sliramu
 Dm      G             C    E
 aku rabetah ngrasakke sifatmu

     Am         G
 wes aku tak mundur
    F            C
 timbang malah soyo ajur
     Dm        G       C
 tresno iki saiki uwes luntur

[Musik]
F G Em Am
Dm F G 
F G Em Am
Dm F G

  F              G
koe sing wis ratau ngerti
  Em       Am
lorone ati iki
  Dm
raiso ngerteni
   F          G              E
saiki, koe lungo ninggal janji

F                   G
nanging kabeh ceritane awakdewe
    Em            Am
wes raiso yen diteruske
F              Dm
nangis atiku kelingan sliramu
  B            E
netes ning pipiku

[Reff]
   Am      G
 rakuat atiku
     F              C
 nyanding tresno ro sliramu
 Dm      G             C    E
 aku rabetah ngrasakke sifatmu

     Am         G
 wes aku tak mundur
    F            C
 timbang malah soyo ajur
     Dm        G       C
 tresno iki saiki uwes luntur

   Am      G
 rakuat atiku
     F              C
 nyanding tresno ro sliramu
 Dm      G             C    E
 aku rabetah ngrasakke sifatmu

     Am         G
 wes aku tak mundur
    F            C
 timbang malah soyo ajur
     Dm        G       C
 tresno iki saiki uwes luntur

Lihat semua DOPE Chord


CHORD LAINNYA