AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Eko Mamiek Kangen Iki Chord

[Intro]
C Em F Em
Dm Am F G C

[Verse]
C      G      Am
 kangen iki wis kepati pati
F   Dm      G
 opo isih kurang cetho
    Em                 Am
aksara sing tak tulis ing layang kuwi
        F       G
dadi seksine swara atiku

C     G      Am
 tekan kapan anggonku ngenteni
F     Dm    G
 nganti semene suwene
    Em                  Am
sedino dino mung tansah ngreridhu ati
         F       G      C
banjur kepriye kangenku ora keturutan

E           Am
 paribasan wengi tanpo lintang
F       G       C
 peteng ndedhet lelimengan
F     G   Em       Am
 semono ugo kahananku ning kene
F     G       C
 sing nunggu sak tekanmu

[Chorus]
   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh
 Em              Am
adoh awakmu aku ra sanggup
           F  G
ndang mreneo mulih
              C    Em      Am
senadyan mung sak klebatan ing netra
      F  G     C
leganana kanggo tamba

[Intro]
C F F C
C F F G C

E           Am
 paribasan wengi tanpo lintang
F       G       C
 peteng ndedhet lelimengan
F    G   Em      Am
 semono ugo kahananku ning kene
F     G      C
 sing nunggu sak tekanmu

[Chorus]
   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh
 Em              Am
adoh awakmu aku ra sanggup
           F  G
ndang mreneo mulih
              C    Em      Am
senadyan mung sak klebatan ing netra
      F  G     C
leganana kanggo tamba

   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh
 Em              Am
adoh awakmu aku ra sanggup
           F  G
ndang mreneo mulih
              C    Em       Am
senadyan mung sak klebatan ing netra
      F  G     C
leganana kanggo tamba

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Eko Mamiek, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Eko Mamiek - Kangen Iki ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Eko Mamiek - Kangen Iki adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Eko Mamiek ?


Lihat semua Eko Mamiek Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA