Kunci Gitar Eny Sagita ft Kakung Lintang - Pilihan Ati Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Eny Sagita ft Kakung Lintang Pilihan Ati Chord

[Verse]
C    F
 matur nuwun
      G      C
uwis ono ning andingku
        Am   Dm
terus ngancani uripku
        G     C
susah seneng bareng aku

     F
matur nuwun
         G   C
wes dadi pilihan ati
         Am   Dm
tresnaku mung ono siji
       G    C
karo kowe tekan mati

[Intro]
F G Em
F G C

C      G      Am
tanpomu aku dudu sopo sopo
        Dm
kowe ono ning ati
         G
tak gowo tekaning ngimpi
 Em                  Am
ora bakal luntur tresno ro kowe
      Dm         G    C
bakal tak jogo tekan saklawase

C         G       Am
tanpomu ning sandingku aku sepi
         Dm
sumpahku ning ati
          G
kowe ra bakal tak larani
 Em                Am
ora bakal luntur tresno ro kowe
      Dm         G    C
bakal tak jogo tekan saklawase

[Chorus]
      F
matur nuwun
      G      C
uwis ono ning andingku
         Am   Dm
terus ngancani uripku
        G     C
susah seneng bareng aku

      F
matur nuwun
         G   C
wes dadi pilihan ati
         Am   Dm
tresnaku mung ono siji
       G      C
karo kowe tekan mati

[Int]
C G/B Am Em
F C Dm G
Em Am Dm G C

C      G      Am
tanpomu aku dudu sopo sopo
        Dm
kowe ono ning ati
        G
tak gowo tekaning ngimpi
 Em                 Am
ora bakal luntur tresno ro kowe
      Dm        G    C
bakal tak jogo tekan saklawase

[Chorus]
     F
matur nuwun
      G      C
uwis ono ning andingku
        Am   Dm
terus ngancani uripku
        G     C
susah seneng bareng aku

     F
matur nuwun
         G   C
wes dadi pilihan ati
         Am   Dm
tresnaku mung ono siji
       G    C
karo kowe tekan mati

     F
matur nuwun
      G     C
uwis ono ning andingku
          Am  Dm
terus ngancani uripku
        G    C
susah seneng bareng aku

      F
matur nuwun
         G   C
wes dadi pilihan ati
         Am   Dm
tresnaku mung ono siji
       G    C
karo kowe tekan mati

[Outro]
F G C Am Dm G C

Lihat semua Eny Sagita Chord


CHORD LAINNYA