Kunci Gitar Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Gedibal Songolikur Official Tak Ikhlasne Chord

Capo fret 2

[Intro]
F G Em Am
Dm G C G

[Verse]
C        G          Am Em
udan gerimis wengi iki
   F         G          C
ngelingake tatu neng atiku
  F      G         Em        Am
kowe, lungo, ninggalake janji
   Dm     G         C G
janji, sehidup semati

C       G             Am Em
nadyan abot tak ikhlaske
  F           G         C C7
nadyan remuk ajur roso iki
    F    G      Em     Am
tak dongake, mugo, kowe
      Dm      G         C
ora getun, karo putusanmu

[Int]
F G C

[Reff]
  F            G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em        Am
 akhir cerito iki
 Dm        G
 wis, wis uwis
           C C7
 tak ikhlaske

  F            G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em           Am
 tresnomu kanggo aku
 Dm        G
 wis, wis uwis
         C
 tak ikhlaske

[Musik]
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C

C       G             Am Em
nadyan abot tak ikhlaske
  F           G         C C7
nadyan remuk ajur roso iki
    F    G    Em     Am
tak dongake, mugo, kowe
      Dm      G         C
ora getun, karo putusanmu

[Int]
F G C C7

[Reff]
  F            G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em        Am
 akhir cerito iki
 Dm        G
 wis, wis uwis
           C C7
 tak ikhlaske

  F            G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em           Am
 tresnomu kanggo aku
 Dm        G
 wis, wis uwis
         C    C7
 tak ikhlaske
 Dm        G
 wis, wis uwis
         C 
 tak ikhlaske

[Outro]
C

Lihat semua Gedibal Songolikur Official Chord


CHORD LAINNYA