Kunci Gitar Genja SKA - Mblenjani Janji Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Genja SKA Mblenjani Janji Chord

[Intro]
C  Em  F  G
Em  Am  F G C

[Verse]
       C               Em
ra ngerti maneh piye carane nyabari
      F     G     C
kabeh iki perlu dipahami
   Dm      G        Em        Am
mergo tresno iku kudu podo ngelengkapi
        Dm
dudu mergo kekurangan
      G
malah ditinggal pergi

   C                  Em
saiki ceritone wes bedo karo mbiyene
      F
aku lan awakmu
      G       C
cuman pernah bebarengan ning kene
   Dm      G          Em     Am
berjanji sandingan nganti tekan pelaminan
         F        G       C
nanging awakmu mblenjani perjanjian

[Intro]
Dm G Em Am
Dm G C

[Chorus]
       F           G
awakmu lungo, yo lungo ono
       C     G      Am
awakmu ninggal, yo tinggalono
                F            G
yen kowe wes mlayu ojo mbalek maneh
            C          G    Am
mergo roso iki wes cukup nglarani ati

         F            G
awakmu teko mung gawe dolanan
          C     G       Am
aku wes wegah mending dewe pisah
              F             G
saiki wes ngerti tresnomu ngapusi
         C
nggawe loro ati

[Int]
F G Em Am
Dm G C

         C             Em
ra ngiro akhire saiki malah berantakan
        G     G      C
kabeh c'rito naliko dewe mikir masa depan
 Dm        G        Em      Am
awakmu sing mbiyen njanjini sesandingan
         F        G      C
nanging awakmu mblenjani perjanjian

[Chorus]
       F          G
awakmu lungo, yo lungo ono
       C     G      Am
awakmu ninggal, yo tinggalono
                F            G
yen kowe wes mlayu ojo mbalek maneh
            C          G    Am
mergo roso iki wes cukup nglarani ati

         F             G
awakmu teko mung gawe dolanan
          C     G       Am
aku wes wegah mending dewe pisah
              F            G
saiki wes ngerti tresnomu ngapusi
        C
nggawe loro ati

              F            G
saiki wes ngerti tresnomu ngapusi
        C
ku wis ra peduli

Lihat semua Genja SKA Chord


CHORD LAINNYA