Kunci Gitar Happy Asmara - Bojomu Semangatku Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara Bojomu Semangatku Chord

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E               F
jogoen rumaten ojo di loro ati
          G             Am
nek gak kepingin ku ambil kembali

[Intro]
Am Dm G E
Am Dm E Am

Am
tulung jogoen bojomu kuwi
 G
ojo nganti ucul neng ngendi ngendi
 Dm           E
ojo sampek ketemu ro aku
F     G    Am
ben ra ciloko uripmu

  Am
kowe tak kandani yen bojomu kuwi
  G
tau ngikat janji sehidup semati
  Dm      E
karo aku nalikane mbiyen
F     G      Am
waktu sek jamane pacaran

[Intro]
F G Am

[Chorus]
    Am
bojomu semangatku
                  Dm
ojo nganti melayu ning aku
    G
bojomu semangatku
                   E
ojo nganti kerasan ning aku

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E               F
jogoen rumaten ojo di loro ati
          G                Am
nek gak kepingin ku ambil kembali

[Intro]
Am Dm G E
Am Dm E Am

  Am
kowe tak kandani yen bojomu kuwi
  G
tau ngikat janji sehidup semati
  Dm      E
karo aku nalikane mbiyen
F      G      Am
waktu sek jamane pacaran

[Intro]
F G Am

[Chorus]
    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
    G
bojomu semangatku
                 E
ojo nganti kerasan ning aku

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E               F
jogoen rumaten ojo di loro ati
          G               Am
nek gak kepingin ku ambil kembali

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
    G
bojomu semangatku
                  E
ojo nganti kerasan ning aku

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E              F
jogoen rumaten ojo di loro ati
          G               Am
nek gak kepingin ku ambil kembali

Lihat semua Happy Asmara Chord


CHORD LAINNYA