Kunci Gitar Happy Asmara - Kudu Ikhlas Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara Kudu Ikhlas Chord

Capo fret 3

[Reff]
             F       F-Em
 aku sih tresno kowe
 Dm                G         F
  nanging kowe wes ra tresno
   Em                  A
 loro, ati sing tak roso
      Dm            G
 nambahi jeru tatu iki

     C           G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am          Em
 aku kudu kelangan kowe
     F             Em      Am
 yen iki pancen, uwes garise
   Dm     G         C
 kudu iso tak ikhlasne

[Int]
F G Em Am Dm G
F G Em Am Dm G

Am       -G/B    C
 mungkin iki wes dalane
F       -G    Am
 ku kudu kelangan kowe
F             E
 masio atiku iki
F                 E
 sakjane isih tresno

Am       -G/B    C
 mungkin iki wes garise
F       -G   Am
 ku kudu iso ngikhlasne
F             E
 masio atiku iki
F                   G
 ra pengen kelangan kowe

[Reff]
             F       F-Em
 aku sih tresno kowe
 Dm                G       F
  nanging kowe wes ra tresno
   Em                  A
 loro, ati sing tak roso
      Dm            G
 nambahi jeru tatu iki

     C           G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am          Em
 aku kudu kelangan kowe
     F             Em      Am
 yen iki pancen, uwes garise
   Dm     G         C
 kudu iso tak ikhlasne

[Musik]
Am G F E
Dm Am F E

Am               C
 mungkin iki wes garise
F            Am
 ku kudu iso ngikhlasne
F             E
 masio atiku iki
F                   G
 ra pengen kelangan kowe

[Reff]
             F
 aku sih tresno kowe
 Dm                G
  nanging kowe wes ra tresno
   Em                  A
 loro, ati sing tak roso
      Dm            G
 nambahi jeru tatu iki

     C           G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am          Em
 aku kudu kelangan kowe
     F             Em      Am
 yen iki pancen, uwes garise
   Dm     G         C
 kudu iso tak ikhlasne

[Outro]
Dm G C

Lihat semua Happy Asmara Chord


CHORD LAINNYA