Kunci Gitar Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara Mantan Kuwi Sampah Chord

[Reff]
         F
 sing tak jaluk seko kowe
     C
 tulung ngerteni aku
     Dm      G
 ojo mbok padakke aku
     C
 karo mantanmu

         F
 mergo kuwi masa lalu
         C
 sing kudune wis mbok lalekke
    Dm
 bedo crito
          G     C
 yen kowe iseh sayang dek'e

[Intro] 
F C Dm G C
F C Dm G C

[Verse]
        C   F
uwis to cukup yang
         C
mbanding-mbandingke
Am        G
 aku karo mantanmu kae
F   G
 trimo meneng ngempet 
C   Am
loro ning ati
Dm     D     G
 kowe ra tau ngerteni

      C         F      C   
pisan pindo dinengke kok kebablasan
      Am          G
ora peka opo pancen kebangeten
F   G      C       Am
 yen iseh sayang karo mantanmu
Dm     G        C-G-C
ngopo kowe nompo tresnoku

[Reff]
          F
 sing tak jaluk seko kowe
        C
 tulung ngerteni aku
     Dm     G
 ojo mbok padakke aku
     C
 karo mantanmu

         F
 mergo kuwi masa lalu
          C
 sing kudune wis mbok lalekke
         Dm    G
 bedo crito yen kowe iseh
      C
 sayang dek'e

C     F      C
 cantol loro werno biru
            Am
amung tok woco WA ku
            G
ra tau mbales chatingku
F    G     C
 kurang opo aku iki
          Am    Dm
senajan kerep mbok larani
    D    G
aku iseh njogo ati

           C
sing jenenge mantan
              F
kudune guak ning sampah
              C
timbang gawe hubungan awake dewe bubrah
               Am
mergo mantan kuwi ibarat jangan basi
            G
rosone wis anyep arepo meh dipanasi
            F            G
saktenane kowe nganggep aku iki opo
             C           Am
wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo
           Dm
pendak dino mung tok
               G
bandingke karo mantanmu
             C     G    C
yen kowe dadi aku piye perasaanmu

[Reff]
            F
 sing tak jaluk seko kowe
        C
 tulung ngerteni aku
     Dm     G
 ojo mbok padakke aku
     C
 karo mantanmu

         F
 mergo kuwi masa lalu
          C
 sing kudune wis mbok lalekke
         Dm    G
 bedo crito yen kowe iseh
      C
 sayang dek'e

            F
 sing tak jaluk seko kowe
        C
 tulung ngerteni aku
     Dm     G
 ojo mbok padakke aku
      C
 karo mantanmu

         F
 mergo kuwi masa lalu
          C
 sing kudune wis mbok lalekke
         Dm    G
 bedo crito yen kowe iseh
     C
 sayang dek'e


Lihat semua Happy Asmara Chord


CHORD LAINNYA