Kunci Gitar Happy Asmara - Mending Lungo Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara Mending Lungo Chord

[Intro]
C F Dm G

[Verse]
 C       F       G     C
uwes cukup nggonmu natoni atiku
 Dm      G     Em       Am
ibarate mlaku iso kesandung watu
 Dm           G
orapopo pancene kuwi salahku

 C      F     G     C
ojo nganti baleni bodoku iki
Dm   G         Em      Am
 jebule aku mung nggo pelampiasanmu
 Dm             G
uwes ajur wes kebacut dadi bubur
      C
aku tak mundur

[Reff]
           F
 kowe ngomong legan
           G
 jamane mbiyen kenalan
      C
 aku percoyo
 Am    A     Dm
  suwe-suwe aku weruh dewe
       G         C
 yen dirimu iseh ono bojone

              F     G
 rogomu nengkene atimu nengkono
       C
 aku ra trimo
 Am A    Dm
  mending aku lungo
            G
 timbang nyonggo doso
      C
 aku wes lilo

[Musik]
Am Em 
Dm G Em  Am
Dm G C

 C      F   G      C
ojo nganti baleni bodoku iki
Dm   G         Em      Am
 jebule aku mung nggo pelampiasanmu
 Dm              G
uwes ajur wes kebacut dadi bubur
       C
aku tak mundur

[Reff]
           F
 kowe ngomong legan
          G
 jamane mbiyen kenalan
      C
 aku percoyo
 Am    A     Dm
  suwe-suwe aku weruh dewe
       G          C
 yen dirimu iseh ono bojone

              F      G
 rogomu nengkene atimu nengkono
       C
 aku ra trimo
 Am  A    Dm
  mending aku lungo
           G
 timbang nyonggo doso
      C
 aku wes lilo
 Am  A    Dm
  mending aku lungo
            G
 timbang nyonggo doso
      C
 aku wes lilo

Lihat semua Happy Asmara Chord


CHORD LAINNYA