Chord Happy Asmara - Sumanding

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Happy Asmara Sumanding Chord

[Intro]
Am Dm G C
Dm G Am E

[Verse]
Am        Dm
tresnaku ora bakal lali
       G         C
nadyan aku ra melu nduweni
Am              Dm
tresnaku sak jroning ati
 E
aduh sayang opo kowe lali

Am            Dm
adoh ing papan lan panggonmu
    G         C
ora katon ono ing netroku
Am           Dm
aku mung tansah kelingan
    E          Am
tresno iki ora biso ilang

[Int]
G C E Am
F G Am E

[Reff]
 G               C
  tak suwun marang sliramu
           Dm
 mugo tansah rahayu
            C
 umpomo sliramu kumbang
             G
 aku kang dadi kembang

             C
 lilakno aku kangmasku
                Dm
 pingin sumanding sliramu
          C
 kapan biso ketemu
           G
 sak tenane aku iki
        Am   E
 kangen pasuryanmu

Am             Dm
adoh ing papan lan panggonmu
    G          C
ora katon ono ing netraku
Am            Dm
aku mung tansah kelingan
    E          Am
tresno iki ora biso ilang

[Musik]
G C E Am
F G Am E

[Reff]
 G              C
  tak suwun marang sliramu
           Dm
 mugo tansah rahayu
           C
 umpomo sliramu kumbang
              G
 aku kang dadi kembang

             C
 lilakno aku kangmasku
                Dm
 pingin sumanding sliramu
          C
 kapan biso ketemu
            G
 sak tenane aku iki
        Am
 kangen pasuryanmu
 G     Am
  kangen pasuryanmu
 G     Am
  kangen pasuryanmu

Lihat Semua Chord Happy Asmara


Chord Happy Asmara Lainnya