Kunci Gitar Happy Asmara - Tresno Kopi Pait Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara Tresno Kopi Pait Chord

[Intro]
C G C

[Reff]
    C
 tresnoku
 G       Am
 ibarat paite kopi
 Em          F
 yen kowe iso ngrasakke
 C             F        G
 mesti kowe bakal angel nglalekke

      C
 senajan pait
 G          Am
 nanging iso dadi candu
 Em           F
 nggugah roso neng atimu
 C           F
 yakinke kowe yen aku iki
 G    C
 pancen jodomu

[Int]
C G Am Em
F C F G C

C              Am
 yen mbok rasakke rasane kopi
F    C     G
 ono paite karo ono legine
C
 podo karo,
             Am
nyanding wong seng tok tresnani
F    C      G     C
 ono luwihe karo ono kurange

Am             G
 yen kowe nggolek seng ayu
             F
kuwi wes akeh tunggale
                      E
nggolek sing setyo malah angel entuke

[Reff]
    C
 tresnoku
 G      Am
 ibarat paite kopi
 Em         F
 yen kowe iso ngrasakke
 C           F         G
 mesti kowe bakal angel nglalekke

      C
 senajan pait
 G          Am
 nanging iso dadi candu
 Em          F
 nggugah roso neng atimu
 C          F
 yakinke kowe yen aku iki
 G    C
 pancen jodomu

[Musik]
C G Am Em
F C F G C 

C                  Am
 sak paite kopi mesti ono legine
                    F
sak eleke uwong mesti ono apike
              C        G
ojo nyawang buku kuwi seko sampule
                            C 
ojo ndelok uwong ayu mung seko njobone

C                      Am
 yen kowe seneng aku trimo opo anane
ra sah nganggo syarat
             F
kudu ngono kudu ngene
         C
mergo jodoh kuwi
              G
wes ono seng nentokke
            C
gari dewe seng nglakokke

Am              G
 yen kowe nggolek seng ayu
              F
kuwi wes akeh tunggale
                   E
nggolek sing setyo malah angel entuke

[Reff]
     C
 tresnoku
 G      Am
 ibarat paite kopi
 Em         F
 yen kowe iso ngrasakke
 C             F        G
 mesti kowe bakal angel nglalekk

       C
 senajan pait
 G         Am
 nanging iso dadi candu
 Em           F
 nggugah roso neng atimu
 C          F
 yakinke kowe yen aku iki
 G    C
 pancen jodomu

    C
 tresnoku
 G     Am
 ibarat paite kopi
 Em         F
 yen kowe iso ngrasakke
 C           F        G
 mesti kowe bakal angel nglalekke

      C
 senajan pait
 G          Am
 nanging iso dadi candu
 Em           F
 nggugah roso neng atimu
 C          F
 yakinke kowe yen aku iki
 G     C
 pancen jodomu

[Outro]
C

Lihat semua Happy Asmara Chord


CHORD LAINNYA