Kunci Gitar Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara Waduk Baran Ninggal Tatu Chord

[Intro]
F  Em  Dm G C
F  Em Am Dm G C

[Verse]
C          Am
 sepine wengi iki tak rasakne
Dm             G
 mung adem angin koncoku
C             Am
 kelingan jaman mbiyen bebarengan
Dm          G
 ngukir janjine ono waduk baran

F     G     C       Am
 nanging akhire aku mbok culne
Dm   G            C
 janji sing mbiyen mbok ucapke
F   G       C      Am
 loro atiku mergo omonganmu
Dm  G          C
 kowe ra iso nompo kahananku

[Intro]
F  Em  Dm G C

[Chorus]
            F
matur suwun wong bagus
       G  C
nggawe loro atiku
          Dm
senajan abot urip iki
   G      C
ikhlas tak lakoni

            F
matur suwun wong bagus
    G    C
ra iso nompo aku
           Dm
bakal tak buktekne
     G     C
aku iso urip dewe

[Int]
F  G  C G/B Am
Dm  G  C

C          Am
 sepine wengi iki tak rasakne
Dm             G
 mung adem angin koncoku
C             Am
 kelingan jaman mbiyen bebarengan
Dm           G
 ngukir janjine ono waduk baran

F      G     C      Am
 nanging akhire aku mbok culne
Dm   G             C
 janji sing mbiyen mbok ucapke
F   G        C     Am
 loro atiku mergo omonganmu
Dm  G          C
 kowe ra iso nompo kahananku

[Intro]
F  Em Am Dm G C

[Chorus]
            F
matur suwun wong bagus
       G  C
nggawe loro atiku
          Dm
senajan abot urip iki
   G      C
ikhlas tak lakoni

            F
matur suwun wong bagus
    G    C
ra iso nompo aku
           Dm
bakal tak buktekne
     G    C
aku iso urip dewe

            F
matur suwun wong bagus
       G  C
nggawe loro atiku
         Dm
senajan abot urip iki
   G      C
ikhlas tak lakoni

             F
matur suwun wong bagus
    G    C
ra iso nompo aku
           Dm
bakal tak buktekne
     G   C
aku iso urip dewe

Lihat semua Happy Asmara Chord


CHORD LAINNYA