Kunci Gitar Hendra Kumbara - Yowis! Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Hendra Kumbara Yowis! Chord

[Intro]
F G Em Am
Dm G C-Csus4-C

[Verse]
  C             Em
Yowis! ben dadi kenangan
  Am                Em
Yowis! mung ning angan angan
F            Fm
tresno sing tak gadang
            C      Am
mung mandeg ning tengah ndalan
 Dm    G     C   Fm
aku kowe wis ora sejalan

 C           Em
Yowis! ben dadi cerito
 Am                Em
yowis! mung sak kedep moto
F      Fm  
janjimu ra ori
      C -G/B Am
jebule mung KW siji
     Dm        G      C
jare tulus jebule mung apus-apus

F     G    Em    Am
aku nangis ra uwis-uwis
Dm      G        C
teles kebes wis nganti kalis
F   G
aku kangen
Em         Am
ning mung tak pendem
Dm        G        C
nangis mergo janjimu sing lamis

[Reff]
 C                 F
 opo meneh sing mbok goleki
 G                    C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 A                   Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
         G
 senajan sak onone
                 C
 sing penting perjuangane

 C              F
 opo mergo wong ora nduwe
 G                C
 kowe nganti tego ninggalake
 A                 Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
            G
 tetep kudu bersyukur
                 C 
 kabeh wis ono sing ngatur

[Musik]
C-G/B-Am-G-F G F G 
Dm Em Fm G

F    G    Em    Am
aku nangis ra uwis-uwis
Dm      G        C
teles kebes wis nganti kalis
F   G
aku kangen
Em         Am
ning mung tak pendem
Dm          G       C
nangis mergo janjimu sing lamis

[Reff]
 C                 F
 opo meneh sing mbok goleki
 G                    C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 A                  Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
           G
 senajan sak onone
                 C
 sing penting perjuangane

 C               F
 opo mergo wong ora nduwe
 G                 C
 kowe nganti tego ninggalake
 A               Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
            G
 tetep kudu bersyukur
                  C
 kabeh wis ono sing ngatur

 A                Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
           G
 tetep kudu bersyukur
                   C Fm C
 kabeh wis ono sing ngatur

Lihat semua Hendra Kumbara Chord


CHORD LAINNYA