Kunci Gitar HJR Official - Lilo Nerimo Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

HJR Official Lilo Nerimo Chord

[Intro]
C F Dm G

[Verse]
C
yen wes koyo ngene
F
aku kudu piye
Dm
nompo kasunyatan
 G
ora mbok anggep ono

[Int]
F G C G

C
pancen aku uwes lilo
F
nerimo ora popo
    Dm
tak suwun mbok ojo
    G
maringi roso hmmm

F                Fm
wes nyobo mbendino ngabari
         C
nganti notif WA-mu
G/B     Am G
sing tak tunggoni
  F
nanging kowe ora ngerti
 G
aku wes ngenteni

[Reff]
     C           F
 tak kiro kowe yo pancen tresno
         Dm           G
 ning nyatane mung tok sio-sio
 Em                A
 yo wes ora popo men di bales Sing Kuoso
 Dm           G
 aku ra ro kowe ora popo

[Musik]
F Em Dm G C
F Em A# G G-Em

F                Fm
wes nyobo mbendino ngabari
         C
nganti notif WA-mu
G/B      Am G
sing tak tunggoni
  F
nanging kowe ora ngerti
 G
aku wes ngenteni

[Reff]
     C         F
 tak kiro kowe yo pancen tresno
         Dm          G
 ning nyatane mung tok sio-sio
 Em               A
 yo wes ora popo men di bales Sing Kuoso
 Dm            G
 aku ra ro kowe ora popo

 F  G C     E      Am  G
 tak kiro kowe yo pancen tresno
         Dm       G
 ning nyatane mung tok sio-sio
 Em               A
 yo wes ora popo men di bales Sing Kuoso
 Dm           G
 aku ra ro kowe ora popo

[Outro]
F G  Em   Am
ha a aa aa aaa
F  Fm  G   C
ho ha aha hou

Lihat semua HJR Official Chord


CHORD LAINNYA