Kunci Gitar Ikhsan Praditya - Ikhlas Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Ikhsan Praditya Ikhlas Chord

[Intro]
C D G D Em E
Am D G D

[Verse]
 G       D            Em    D
urip, kui mesti akeh cobaan
 C       G/B        Am       D
ora, mesti kabeh kudu keturutan
Bm                  Em
dewek, nduwe kekarepan
  Bm                     Em
nanging Gusti, ono kenyataan
 C         D          G  D
aku, kudu pasrah kahanan

  G      D         Em         D
sabarku, uwis ora kurang-kurang
   C         G            Am    D
merjuangke koe, patang puluh wulan
Bm               Em
aku, nrimo keadaan
 Bm                Em
ati ora iso, dipeksakan
  C                 D        G  G7
kudu pasrah, yen akhire bubaran

[Reff]
           C                    D
 saiki tresnoku, mung dianggep lucu
       G             D        Em
 ora masalah iki wis dalan takdirku
 E      Am                   D
  wis cukup, polahmu marang aku
       G    G7
 ajur atiku

         C            D
 saben wengi, kegowo ngimpi
          G        D   Em
 nanging aku, ora iso nduweni
 E        Am             D
  dongaku siji, marang Gusti
                G  G7
 mugo biso nduweni

[Musik]
C D G D Em E
Am D G G7

Bm             Em
aku, nrimo keadaan
 Bm                Em
ati ora iso, dipeksakan
  C                 D        G   E
kudu pasrah, yen akhire bubaran hoo

[Reff] [Overtune]
           D                    E
 saiki tresnoku  mung dianggep lucu
       A             E        F#m
 ora masalah iki wis dalan takdiriku
 F#    Bm                   E
 wis cukup, polahmu marang aku
       A   A7
 ajur atiku

         D            E
 saben wengi, kegowo ngimpi
         A        E    F#m
 nanging aku, ora biso nduweni
 F#    Bm                E
  dongaku siji, marang Gusti
                A
 mugo biso nduweni

         Bm             E
 dongaku siji, marang Gusti
                A
 mugo biso nduweni

Lihat semua Ikhsan Praditya Chord


CHORD LAINNYA