Kunci Gitar Intan Chacha - Tempe Tahu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Intan Chacha Tempe Tahu Chord

[Intro]
Am C Dm Am
Am G F E
Am G F E Am

[Verse]
Am
tresnoku karo kowe
  G
kuwi ngono sak tenane
F
ibarat tempe tahu
    E
digoreng uenak rasane

Am
pacaran karo kowe
 G
aku pilih nyantai wae
F
yen dasare setia
       E
ra mungkin kecantol liyane

[Int]
Am G F E

Am
tresnoku karo kowe
  G
kuwi ngono sak tenane
F
ibarat tempe tahu
    E
digoreng uenak rasane

Am
pacaran karo kowe
 G
aku pilih nyantai wae
F
yen dasare setia
       E
ra mungkin kecantol liyane

[Musik]
Am G F E
Am G F E

[Reff]
       F          G     C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F       G    C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F         G  C
 yen kowe pingin sing setia
        F          G     C
 maju disik aku menyayangimu selamanya

       F          G     C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F       G    C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F         G  C
 yen kowe pingin sing setia
        F         G      C
 maju disik aku menyayangimu selamanya

       F         G     C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F       G    C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F          G  C
 yen kowe pingin sing setia
        F          G      C
 maju disik aku menyayangimu selamanya
        F          G      C
 maju disik aku menyayangimu selamanya

Lihat semua Intan Chacha Chord


CHORD LAINNYA