Kunci Gitar Jihan Audy - Ra Iso Lali Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Jihan Audy Ra Iso Lali Chord

[Intro]
Am Em F G Am

[Reff]
   Am             Em         F     C
 langit bumi sing nyekseni loro atiku
   Am          Em         F         G
 sesek yen aku kelingan marang sliramu
         Am            G       C
 nanging tak pendem mergo sliramu
    F           G        C
 saiki wis duwe penggantiku

[Int]
Am Em F C G G-G
Am Em F C G C

[Verse]
  C                  Em
sayang, opo bener jarene koncoku
       F            G           C -C
yen sliramu uwis nduwe penggantiku
G-G    C   Em    G          Am
ning kene aku, urung iso lali
Dm                      G
karo sliramu seng tak sayang

  C                   Em
nadyan, aku wes mencoba melupakan
        F        G          C  -C
nanging aku iseh tansah kelingan
G-G C      Em     G         Am
manise esemmu lan endah socomu
Dm                   G
sing ra iso tak lalekne

[Reff]
   Am             Em         F     C
 langit bumi sing nyekseni loro atiku
   Am          Em         F         G
 sesek yen aku kelingan marang sliramu
         Am            G       C
 nanging tak pendem mergo sliramu
    F           G        C
 saiki wis duwe penggantiku

[Musik]
Am Em F C G
Am Em F C G C

  C                   Em
nadyan, aku wes mencoba melupakan
        F        G          C  -C
nanging aku iseh tansah kelingan
G-G C      Em     G         Am
manise esemmu lan endah socomu
Dm                   G
sing ra iso tak lalekne

[Reff]
   Am             Em         F     C
 langit bumi sing nyekseni loro atiku
   Am          Em         F         G
 sesek yen aku kelingan marang sliramu
         Am            G       C
 nanging tak pendem mergo sliramu
    F           G        C
 saiki wis duwe penggantiku

Lihat semua Jihan Audy Chord


CHORD LAINNYA