Kunci Gitar Just Music Official - Mantepke Atimu Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Just Music Official Mantepke Atimu Chord

Just Music Official Mantepke Atimu Chord

[Intro]
Am Em F C
Am Em F D/F# G C G

[Verse]
C      G/B    Am
 tak tulis roso
         Em        F
sing ono ning dodo
        G             Am
yo mung kowe sing tak tresno

C    G/B      Am
 wujuting roso
     Em      F
sing tak jogo
    G           Am
ati ra bakal ngeliyo

F       G         C         Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku
F       G                Am
 iki tembang lagu kanggo sliramu
F   G          C            Am
 esemu nggawe aku tambah rindu
F      G             Am
 opo koe ngerti karo rosoku

[Reff]
     C          Dm               G
 yen pancen dalane, aku karo slirahmu
           C                  Am
 terimo'o aku, kanggo njogo uripmu
            Dm                  G
 percoyo'o aku, janjiku kang suci
                     C
 tak jogo tekaning mati

    C7       Dm              G
 mantepke atimu, yakin ke rosomu
                 C                     Am
 tak jaluk katresnanmu, cukup kanggo aku
               Dm                  G
 tak suwune restu, marang wong tuomu
                      C         C7
 matur setyo kanggo batir uripmu

[Musik]
Dm G C Am
Dm G C

F       G         C         Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku
F       G                Am
 iki tembang lagu kanggo slirahmu
F   G          C            Am
 esemu nggawe aku tambah rindu
F      G             Am
 opo koe ngerti karo rosoku

[Reff]
     C          Dm               G
 yen pancen dalane, aku karo slirahmu
           C                  Am
 terimo'o aku, kanggo njogo uripmu
            Dm                  G
 percoyo'o aku, janjiku kang suci
                     C
 tak jogo tekaning mati

    C7       Dm              G
 mantepke atimu, yakin ke rosomu
                 C                     Am
 tak jaluk katresnanmu, cukup kanggo aku
               Dm                  G
 tak suwune restu, marang wong tuomu
                      C         C7
 matur setyo kanggo batir uripmu
               F                   G
 tak suwune restu, marang wong tuomu
                               C
 matur setyo kanggo batir uripmu

Lihat semua Just Music Official Chord


CHORD LAINNYA