Kunci Gitar Kang Taewook - Sepurane Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Kang Taewook Sepurane Chord

[Intro]
C

[Verse]
C
dek sepurane seng gede
  F      G      C
tahun iki aku ra biso moleh
     F     G
dudu mergo aku seng wegah
     F    C
dudu aku seng emoh
  Am                C
nanging kahanan seng koyo ngene

C
dek sepurane seng gede
         F       G    C
seng tak jaluk kowe iso ngerteni
      F   G
ngerteni awak iki
         F   C
ngerteni kahanan iki
     Am         G
sakjane aku yo pengen bali

[Reff]
   F     G
 roso kangen iki
        F   C
 tak simpen ono dodo
       Am        G
 tak jaluk kowe ojo kuciwo

  F      G
 ojo lali dedongo
        F     C
 marang Kang Maha Kuoso
     Am       G     C
 mugiyo mbesok bakal urip mulyo

[Musik]
F G F C Am G
F G F C Am G C

C
dek sepurane seng gede
         F      G    C
seng tak jaluk kowe iso ngerteni
      F   G
ngerteni awak iki
         F   C
ngerteni kahanan iki
     Am         G
sakjane aku yo pengen bali

[Reff]
   F     G
 roso kangen iki
        F    C
 tak simpen ono dodo
       Am         G
 tak jaluk kowe ojo kuciwo

  F    G
 ojo lali dedongo
        F     C
 marang Kang Maha Kuoso
     Am        G       C
 mugiyo mbesok bakal urip mulyo
     Am   G     C
 sabaro aku mesti bali


Lihat semua Kang Taewook Chord


CHORD LAINNYA