Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Idaman Ku Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Kuli Hoa Hoe Idaman Ku Chord

Kuli Hoa Hoe Idaman Ku Chord

[Intro]
C Em Dm G
C Em Dm G

[Verse]
C    Dm       Em       Dm
 tak akoni, kowe idamanku
  Em        Dm
kowe sing paling sabar
   G
ngadepi awakku

C   Dm           Em       Dm
 slalu iso, nggawe aku bungah
  Em           Dm
sering aku nggawe salah
  G
tapi kowe ngalah

C  Em  Dm   G           C
 uuu, uuu,  mesem ngguyumu
  Em  Dm         G       C  C7
uuu, uuu, nggawe adem atiku

[Reff]
                  Dm
 rabakal tak siak-siakke
 G                    C       C7
  kowe pacarku sing manis dewe
                     Dm
 tenang bakal tak perjuangke
 G                        C     C7
  mesem ndisek tak ambung pipine

[Int]
Dm G Em A
Dm G
   
C      Dm       Em       Dm
 pas aku lagi, kere-kerene
  Em        Dm
kowe tetep ono ngancani
G
aku nang kene

C   Dm              Em         Dm
 akeh wong sing, luwih ko awakku
  Em       Dm
tapi kowe ora nggugu
  G
tetep milih aku

C  Em  Dm   G       C
 uuu, uuu, nerimo aku
  Em  Dm         G         C  C7
uuu, uuu, kowe 'ncen idamanku

[Reff]
                  Dm
 rabakal tak siak-siakke
 G                    C       C7
  kowe pacarku sing manis dewe
                     Dm
 tenang bakal tak perjuangke
 G                        C     C7
  mesem ndisek tak ambung pipine

                  Dm
 rabakal tak siak-siakke
 G                    C       C7
  kowe pacarku sing manis dewe
                     Dm
 tenang bakal tak perjuangke
 G                        C     C7
  mesem ndisek tak ambung pipine

                  Dm
 rabakal tak siak-siakke
 G                    C       C7
  kowe pacarku sing manis dewe
                     Dm
 tenang bakal tak perjuangke
 G                        C
  mesem ndisek tak ambung pipine
 Dm        G              C
  mesem ndisek tak ambung pipine
 Dm        G              C
  mesem ndisek tak ambung pipine
 G                         Cmaj7
  mesem ndisek, tak cakot lambene

Lihat semua Kuli Hoa Hoe Chord


CHORD LAINNYA