Kunci Gitar Kuncung Majasem - Cukup Siji Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Kuncung Majasem Cukup Siji Chord

Capo fret 2

[Intro]
G A D A

[Verse]
  D
cukup siji
                G
sing dadi gondelane, ati
        Em
ora ono liyo
              A
singo tak ujo-ujo
              D       A
ning sak njerone dodo

  D
cukup siji
                  G
sing tak gadang rino lan wengi
             Em
senajan loro lopo
          A
aku tetep setio ngancani
         D
nganti akhir dunyo

[Reff]
              G
 sepiro akehe beling ning ndalan
                      D
 aku ikhlas nrimo tak anggep pacoban
             A
 bungah opo susah
                       D
 panyuwunku ojo nganti pisah

     D7              G
 gedene tresno sing ning njero dodo
                 D
 saklawase ning ati tetep tak jogo
           A
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          D
 jroning sukmoku

[Musik]
D G
Em A D A

  D
cukup siji
                  G
sing tak gadang rino lan wengi
             Em
senajan loro lopo
          A
aku tetep setio ngancani
         D
nganti akhir dunyo

[Reff]
     D7      G
 sepiro akehe beling ning ndalan
                  D
 aku ikhlas nrimo tak anggep pacoban
            A
 bungah opo susah
                    D
 panyuwunku ojo nganti pisah

     D7              G
 gedene tresno sing ning njero dodo
                 D
 saklawase ning ati tetep tak jogo
           A
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          D
 jroning sukmoku
           A
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          D
 jroning sukmoku

Lihat semua Kuncung Majasem Chord


CHORD LAINNYA