Kunci Gitar Lek Dahlan - Sedelo Maneh Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Lek Dahlan Sedelo Maneh Chord

[Intro]
Am Dm G C E

[Verse]
Am                   Dm
wis maleh ganti eluh geteh
 G                   C
ati seneng tatu dadi perih
F                      Dm
karep nyanding karo sliramu
     Dm                     E
mung endah sedelo koyo kembange turu

[Int]
F-F E-E Am E

Am                      Dm
katresnan sing suwe tak bangun
  G                 C
pisah selawase gawe bingung
F                 Dm
ibarat rogo tanpo balung
  Dm                  E
lemes demes sepo koyo wong linglung

[Reff]
          Dm               G
 sedelo maneh awake dewe rabi
            C    Em   Am
 nanging ngopo kowe lungo
           Dm               E
 ninggalke aku gawe selawase
   Am  A
 dewe

         Dm                    G
 umpomo Gusti paring sakitik wektu
      C             Em   Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm                 E 
 aku wis lilo mugo tenang ning
   Am  E
 kono

Am                      Dm
katresnan sing suwe tak bangun
  G                 C
pisah selawase gawe bingung
F                 Dm
ibarat rogo tanpo balung
  Dm                  E
lemes demes sepo koyo wong linglung

[Musik]
Am Dm G C F Dm E

      Dm        G            C -G/B Am
tak dongakne dek tak dongakne
Dm       E           Am      A
 awakmu tenang ning alam kono
   Dm        G           C  -G/B Am
sepurane dek rung bisa nggawe
Dm                      E
senengmu naliko gandeng aku

[Reff]
          Dm               G
 sedelo maneh awake dewe rabi
            C    Em   Am
 nanging ngopo kowe lungo
           Dm               E
 ninggalke aku gawe selawase
   Am  A
 dewe

         Dm                    G
 umpomo Gusti paring sakitik wektu
      C             Em   Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm                 E 
 aku wis lilo mugo tenang ning
   Am  A
 kono

          Dm               G
 sedelo maneh awake dewe rabi
            C    Em   Am
 nanging ngopo kowe lungo
           Dm               E
 ninggalke aku gawe selawase
   Am  A
 dewe

         Dm                    G
 umpomo Gusti paring sakitik wektu
      C             Em   Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm                 E 
 aku wis lilo mugo tenang ning
   Am E Am
 kono

Lihat semua Lek Dahlan Chord


CHORD LAINNYA