Kunci Gitar Levy Berlia - Tego Nglarani Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Levy Berlia Tego Nglarani Chord

Capo fret 1

[Intro]
F G -F Em Am
F G C

[Verse]
  C                 G
kowe ra iso ngrumangsani
             Am
ra iso hangerteni
             G
roso neng atiku iki

 C                      G
aku wes berjuang mati-matian
                  Am
ben iso urib sesandingan
                      G
nanging aku mbok gawe dolanan

 F               C
iki ati dudu lapangan
 F                   G
aku, bacut gelo tenanan

[Reff]
           C
 sayang ngopo kowe tego
       F             -F
 atiku mbok gawe loro
   -Em   Dm        G
 janjimu bakal setia
            C
 neng mburi kowe mendua

       C
 opo kowe ora ngerti
        F             F
 hatiku tlah tersakiti
    -Em Dm         G
 dan biarkan aku pergi
          C
 kan ku balut luka ini

    -G/B Am
 dan biarkan semua berakhir
        Dm
 sampai disini
        G                   C
 sendiriku, mengobati luka dihati

[Musik]
C -C#m Dm -Am G -Bm C
Am Dm G C

  C                 G
kowe ra iso ngrumangsani
             Am
ra iso hangerteni
             G
roso neng atiku iki

 C                      G
aku wes berjuang mati-matian
                  Am
ben iso urib sesandingan
                      G
nanging aku mbok gawe dolanan

 F               C
iki ati dudu lapangan
 F                   G
aku, bacut gelo tenanan

[Reff]
           C
 sayang ngopo kowe tego
       F             F
 atiku mbok gawe loro
-Em       Dm        G
  janjimu bakal setia
            C
 neng mburi kowe mendua

       C
 opo kowe ora ngerti
        F            F
 hatiku tlah tersakiti
-Em       Dm         G
  dan biarkan aku pergi
          C
 kan ku balut luka ini

           C
 sayang ngopo kowe tego
       F            F
 atiku mbok gawe loro
-Em       Dm        G
  janjimu bakal setia
            C
 neng mburi kowe mendua

       C
 opo kowe ora ngerti
        F            F
 hatiku tlah tersakiti
-Em       Dm         G
  dan biarkan aku pergi
          C
 kan ku balut luka ini

         Am
 dan biarkan semua berakhir
        Dm
 sampai disini
        G                   C
 sendiriku, mengobati luka dihati

         Am
 dan biarkan semua berakhir
        Dm
 sampai disini
        G                   C 
 sendiriku, mengobati luka dihati

Lihat semua Levy Berlia Chord


CHORD LAINNYA