AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Lia Capucino Lali Janjimu Chord

[Intro]
C F C F

[Verse]
C   Em    Am
 aku seprene iseh kelingan
F    G      C
 ucap janjimu mbiyen
Dm                  G
 kowe janji ora bakal ninggalke aku

        F     C    F      C
nanging kenyataane kowe ninggalake
    F       G      C
ninggalake aku dewe ning kene

C    Em         Am
sumpah setio sing kok ucapake
F  G    C
 opo kuwi artine
Dm                G
 bungah atiku marang manise janjimu

        F    C    F       C
nanging kenyataane kowe nglalekake
   F     G       C
ngelalekake janjimu dewe

[Chorus]
C   G       Am
kowe sing tak tresnani
  Em       F
nanging kowe pergi
    C      G
tinggal ku sendiri

C  G      Am
aku dewe ning kene
   Em    F    C    G
ra ono kancane tegone kowe

       F    C   F       C
ning kene aku iseh setio ngenteni
   F        G       C
mergo kowe sing ning njero ati

[Int]
C G Am Em F C G
F C F C F G C

C    Em        Am
sumpah setio sing kok ucapake
F  G    C
 opo kuwi artine
Dm                G
 bungah atiku marang manise janjimu

        F    C    F      C
nanging kenyataane kowe nglalekake
   F     G      C
ngelalekake janjimu dewe

[Chorus]
C   G        Am
kowe sing tak tresnani
  Em       F
nanging kowe pergi
    C      G
tinggal ku sendiri

C  G      Am
aku dewe ning kene
   Em     F   C   G
ra ono kancane tegone kowe

C  G         Am
kowe sing tak tresnani
  Em       F
nanging kowe pergi
    C      G
tinggal ku sendiri

C  G      Am
aku dewe ning kene
   Em    F    C   G
ra ono kancane tegone kowe

       F    C   F      C
ning kene aku iseh setio ngenteni
   F       G       C
mergo kowe sing ning njero ati

Siapa Lia Capucino ?


Lihat semua Lia Capucino Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA