AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Limin Druju Sing Luwih Gemati Chord

[Intro]
Am Em F Em
Dm  F G

[Verse]
C              Em
tulung sawangen aku iki
     F    Em
sing nduweni roso
       Dm  G
kanggo sliramu

C               Em
kabeh sing ono njero ati
     F   Em
mung ono siji kowe
         Dm  G -E
sing tak tresnani

       Am Em
kurang opo aku
       F     C
nganti kowe mblenjani 
       Dm
opo yo mung mergo roso
            F       G
tresno sing mung tak nduweni

C         Em
kudu kepiye aku iki
    F   Em
ben supoyo kowe
    Dm   G
iso ngerteni

C          Em
rasepirakno ati iki
    F   Em
wis cobo nuruti
          Dm  G
sing mbok pingini

        Am  Em
nanging kowe ora
    F    Em
ora tau ngerteni
      Dm
isomu mung nggawe loro
          F    G G# A#
loro sing ning njero ati

[Reff]
        G#    A#
 yen pancen kudu pisah
      G#    Gm
 yowisben pisah wae
     G#       Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm  A#
 mungkin wis dadi dalane

         G#     A#
 mending wis pasrah wae
       G#   Gm
 manut karo takdire
      G#    Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm    Gm
 enggalo paringi ganti
 G#  A#    G
  sing luwih gemati

C          Em
kudu kepiye aku iki
    F   Em
ben supoyo kowe
    Dm  G
iso ngerteni

C          Em
rasepirakno ati iki
    F   Em
wis cobo nuruti
         Dm  G
sing mbok pingini

        Am  Em
nanging kowe ora
    F   Em
ora tau ngerteni
      Dm
isomu mung nggawe loro
          F     G G# A#
loro sing ning njero ati

[Reff]
        G#    A#
 yen pancen kudu pisah
      G#     Gm
 yowisben pisah wae
     G#      Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm  A#
 mungkin wis dadi dalane

         G#     A#
 mending wis pasrah wae
       G#   Gm
 manut karo takdire
      G#     Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm   A#
 enggalo paringi ganti

[Musik]
G# A# G# Gm
G# Gm Fm A#
G# Gm G# Gm
G# Gm Fm A#

[Reff]
        G#    Gm
 yen pancen kudu pisah
      G#    Gm
 yowisben pisah wae
     G#      Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm  A#
 mungkin wis dadi dalane

         G#     Gm
 mending wis pasrah wae
       G#   Gm
 manut karo takdire
      G#    Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm   A#
 enggalo paringi ganti

        G#    Gm
 yen pancen kudu pisah
      G#     Gm
 yowisben pisah wae
     G#      Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm  A#
 mungkin wis dadi dalane

         G#     Gm
 mending wis pasrah wae
       G#    Gm
 manut karo takdire
      G#    Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm   A#
 enggalo paringi ganti
           G#
 sing luwih gemati

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Limin Druju, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Limin Druju - Sing Luwih Gemati ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Limin Druju - Sing Luwih Gemati adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Limin Druju ?


Lihat semua Limin Druju Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA