Kunci Gitar Lopas Music - Sepining Rindu Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Lopas Music Sepining Rindu Chord

Capo di fret 1

[Intro]
G C D G
Em Am D C G

[Verse]
     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C            G
neng kene aku ngenteni

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D          C          G
cah ayu kowe ojo nganti lali

[Reff]
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati
 Em              Bm
  rino kelawan wengi

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C
 cah ayu aku rindu
      Am                D
 neng kene kowe tak enteni
        G
 I Miss You

[Musik]
G C D G
Em Am D C G

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C            G
neng kene aku ngenteni

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D          C          G
cah ayu kowe ojo nganti lali

[Reff]
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati
 Em              Bm
  rino kelawan wengi

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C
 cah ayu aku rindu
      Am                D
 neng kene kowe tak enteni
        G
 I Miss You
 C                   G
  I will waiting for You
 C       G
  I Miss You
 C                   G
  I will waiting for You
 C       G
  I Miss You

 [fadeout]

Lihat semua Lopas Music Chord


CHORD LAINNYA