Chord Loro Ati Official - Ati Nisun

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Loro Ati Official Ati Nisun Chord

[Intro]
Am C Dm Am
Am C G Em Am

[Verse]
Am            C
sing tak sawang amung kanggo riko
   Dm                  Am
ngugemi ati nisun kang angen angen
Am            C
sing tak tresno amung siji riko
       G
ra biso diganti,
      Em       Am  
amung riko sing ono ning ati nisun

[Int]
Am C Dm Am

Am          C
sun rumati lan sun ngerteni
       Dm                  Am
tresno iki dudu nisun hang nduweni
Am              C
mung tak angen lan tak lalekaken
        G
nanging sengsoyo,
     Em      Am
gede roso tresno ning ati nisun

[Reff]
 Am          Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm              Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni
 C           Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun

 Am           Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G              Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C               Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku
      Em         Am
 mugo riko langgeng selasawe

Am
 yo mung siji slirahmu
 sing ono ning ati nisun
C
 ra bakal ilang
 tak jogo ning njero ati iki
Dm
 jalaran tresno,
 yo iku mergo kulino
Am
 nanging saiki,
 kowe ngadoh milih wong liyo

Am
 ajur roso ning ati iki
               C
yen ruh kowe mbi dek'e
nanging njogo ati
             G
aku ikhlas lan legowo
          Em
tak dongakne kowe
          Am
bahagio mbi dek'e
yen wis dadi dalane
           Am
ku nggolek ro liyane

Am          C
sun rumati lan sun ngerteni
       Dm                  Am
tresno iki dudu nisun hang nduweni
Am              C
mung tak angen lan tak lalekaken
        G
nanging sengsoyo,
     Em     Am
gede roso tresno ning ati nisun

[Reff]
 Am           Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm              Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni
 C            Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun

 Am            Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G         Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C              Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku
      Em        Am
 mugo riko langgeng selasawe

 Am           Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm         Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni
 C           Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun

 Am           Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G            Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C               Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku
      Em         Am
 mugo riko langgeng selasawe
        G
 salam tresnoku
      Em        Am  
 mugo riko langgeng selasawe


Chord Loro Ati Official Lainnya