AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Loro Ati Official Ati Nisun Chord

[Intro]
Am C Dm Am
Am C G Em Am

[Verse]
Am            C
sing tak sawang amung kanggo riko
   Dm                  Am
ngugemi ati nisun kang angen angen
Am            C
sing tak tresno amung siji riko
       G
ra biso diganti,
      Em       Am  
amung riko sing ono ning ati nisun

[Int]
Am C Dm Am

Am          C
sun rumati lan sun ngerteni
       Dm                  Am
tresno iki dudu nisun hang nduweni
Am              C
mung tak angen lan tak lalekaken
        G
nanging sengsoyo,
     Em      Am
gede roso tresno ning ati nisun

[Reff]
 Am          Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm              Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni
 C           Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun

 Am           Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G              Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C               Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku
      Em         Am
 mugo riko langgeng selasawe

Am
 yo mung siji slirahmu
 sing ono ning ati nisun
C
 ra bakal ilang
 tak jogo ning njero ati iki
Dm
 jalaran tresno,
 yo iku mergo kulino
Am
 nanging saiki,
 kowe ngadoh milih wong liyo

Am
 ajur roso ning ati iki
               C
yen ruh kowe mbi dek'e
nanging njogo ati
             G
aku ikhlas lan legowo
          Em
tak dongakne kowe
          Am
bahagio mbi dek'e
yen wis dadi dalane
           Am
ku nggolek ro liyane

Am          C
sun rumati lan sun ngerteni
       Dm                  Am
tresno iki dudu nisun hang nduweni
Am              C
mung tak angen lan tak lalekaken
        G
nanging sengsoyo,
     Em     Am
gede roso tresno ning ati nisun

[Reff]
 Am           Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm              Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni
 C            Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun

 Am            Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G         Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C              Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku
      Em        Am
 mugo riko langgeng selasawe

 Am           Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm         Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni
 C           Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun

 Am           Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G            Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C               Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku
      Em         Am
 mugo riko langgeng selasawe
        G
 salam tresnoku
      Em        Am  
 mugo riko langgeng selasawe

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Loro Ati Official, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Loro Ati Official - Ati Nisun ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Loro Ati Official - Ati Nisun adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Loro Ati Official ?


Lihat semua Loro Ati Official Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA