Kunci Gitar Losskita - Nutup Ati Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Losskita Nutup Ati Chord

Losskita Nutup Ati Chord

Capo fret 4

[Intro]
G C Dm G C

[Verse]
               F
cerito lungaku wingi..
G                C
 ngajari ikhlas ati..
C                  F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G                     C
 nganti ngrantes neng ati..

Am           Dm
 nyesek roso rasane ati..
   G                        C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am             Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G                   C
melu seneng weruh koe ndue ganti..

[Reff]
       G
 tak tutup atiku
           C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm        G            C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm                G         C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..

[Musik]
G C Dm G C
G C Dm G C G C

C                  F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G                     C
 nganti ngrantes neng ati..

Am           Dm
 nyesek roso rasane ati..
  G                        C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am             Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G                   C     
melu seneng weruh koe ndue ganti..

[Reff]
       G
 tak tutup atiku
           C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm        G             C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm                G         C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..

C                  F
 tekamu wingi mung ninggal janji
G                     C
 nganti ngrantes neng ati..

Am           Dm
 nyesek roso rasane ati..
  G                        C
nanging takdir Gusti pun dibagi..
Am             Dm
 sabarku saiki iso nggo bukti
       G                   C     
melu seneng weruh koe ndue ganti..

[Reff]
       G
 tak tutup atiku
           C
 wes tak lalekke sliramu
 Dm        G          C
  kanggo koe sing tau nglarani aku..

         G
 wes tak ngapurani
       C
 kesalahanmu sing wingi
  Dm                G         C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..
  Dm                G         C
 awak dewe wes ra bakal dadi siji..
    Dm     G                 C
 ngapurane.. aku uwes nutup ati..

Lihat semua Losskita Chord


CHORD LAINNYA