Kunci Gitar Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Lukman Richo Mantingan Ninggal Kenangan Chord

[Intro]
C Em Am-A Dm
F Em Am Dm G

[Verse]
  C         F
kowe pernah janji
           G           C
sok mben gelem tak jak rabi
 F          G        C
aku sabar lilo tak enteni

  C           F
naming kok saiki
           G         C
kowe malah tego mblenjani
  F           G       C
karo aku sing wis gemati

    F           G
aku wis ra percoyo
    Em         Am
opo sing tok karepno
     Dm             G
kowe ngapusi kowe nglarani

[Reff]
         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
   A           Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan

[Int]
F G Em Am
Dm G C

  C         F
kabeh tak lakoni
            G         C
sing mbok jaluk tak turuti
    F
kanggo kowe
     G        C
sing ono ning ati

  C          Em
kabeh soyo bubrah
       Am        A
tambah ra karu-karuan
  Dm
kowe milih lungo
       G
masio aku tetep njogo

    F           G
aku wis ra percoyo
    Em         Am
opo sing tok pikirno
     Dm             G
kowe ngapusi kowe nglarani

[Reff]
         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
   A           Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan

         C
 ning mantingan
      Em        Am
 kowe ninggal kenangan
 A             Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo

         C          Em
 senajan tresnoku duwur
        Am      A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan
         F           G         C
 ning mantingan kowe ninggal kenangan

Lihat semua Lukman Richo Chord


CHORD LAINNYA