Kunci Gitar Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Crita Lara Prapatan Penceng Chord

[Intro]
F G Em Am Dm  G

[Verse]
  C            G          Am G
kangen ati sing nggantung ning dodo
     F         G        C
soyo ngabot ngaboti uripku iki
       Dm      G   C      Am
kowe tego ngalarani lan mblenjani
     F            G      C
janjimu mbiyen koyo-koyo ra ngapusi

  C       G/B      Am G
kelingan aku pas mbiyen kae
   F        G            C
goncengan arep nyang pantai pangasan
        Dm     G
gojekan sak dawane dalan
    C  G/B   Am
ono ning kutho pacitan
         F          G     C
lewat prapatan kae sing akeh kenangan

[Chorus]
    F     G          C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku
          Dm    G      C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku
 F      G         C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke
    F      G     C
ra iso aku nduweni slirane

[Intro]
F G Em Am Dm G C

  C       G/B      Am G
kelingan aku pas mbiyen kae
   F        G            C
goncengan arep nyang pantai pangasan
        Dm    G
gojekan sak dawane dalan
    C  G/B   Am
ono ning kutho pacitan
         F          G     C
lewat prapatan kae sing akeh kenangan

[Int]
F G C G/B Am Dm G C
F G C G/B Am Dm G C

[Chorus]
    F     G          C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku
          Dm    G      C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku
 F      G         C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke
    F      G    C
ra iso aku nduweni slirane

    F    G         C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku
          F     G      C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku
 F      G         C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke
    F      G    C
ra iso aku nduweni slirane

     F        G      F
prapatan penceng koyo janjine
Fm      C
huuuu hu

Lihat semua Lusiana Chord


CHORD LAINNYA