Kunci Gitar Nano - Aku Pasrah Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Nano Aku Pasrah Chord

Capo fret 4

[Intro]
C Am Fm
C Am Fm

[Verse]
C            F             C
dik tresnoku mung kanggo kowe
   F         G             C  C7
saklawase yo mung kanggo kowe
        F           G
senajan aku wong ra ndue
        Em             Am
nanging sregep nyambut gawe
    Dm             G
masio, abot sanggane

 C            F          C
aku sadar aku iki wong kere
  F             G            C  C7
nanging tresno iki sing nguatke
   F         G
ra pedot dongaku
        Em       Am
yo mung kui panyuwunku
     Dm     G       C  C7
mugo biso kebuka atimu

[Reff]
 F         G
 opo kurangku iki
   Em               Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm           G     C   C7
 kurang sabar pie aku iki

   F          G
 kowe malah milih kae
 Em         Am
 sing luwih ndue
  Dm
 aku ngalah
     G         C
 aku mung biso pasrah

[Musik]
Am Dm G C G
A Dm F G C

 C            F          C
aku sadar aku iki wong kere
  F             G            C  C7
nanging tresno iki sing nguatke
   F        G
ra pedot dongaku
        Em       Am
yo mung kui panyuwunku
     Dm     G       C  C7
mugo biso kebuka atimu

[Reff]
 F         G
 opo kurangku iki
   Em               Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm           G     C   C7
 kurang sabar pie aku iki

   F          G
 kowe malah milih kae
 Em         Am
 sing luwih ndue
  Dm       G
 aku ngalah

 F         G
 opo kurangku iki
   Em               Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm           G      C  C7
 kurang sabar pie aku iki

   F          G
 kowe malah milih kae
 Em            Am
 sing luwih ndue
  Dm
 aku ngalah
 G              C     Am F
  aku mung biso pasrah
     G         C      Am F
 aku mung biso pasrah
     G
 aku mung biso pasrah

[Outro]
C Am Fm
C Am F Fm
C
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Nano Chord


close

Chord Nano Lainnya