Kunci Gitar Nano - Aku Pasrah Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Nano Aku Pasrah Chord

Capo fret 4

[Intro]
C Am Fm
C Am Fm

[Verse]
C            F             C
dik tresnoku mung kanggo kowe
   F         G             C  C7
saklawase yo mung kanggo kowe
        F           G
senajan aku wong ra ndue
        Em             Am
nanging sregep nyambut gawe
    Dm             G
masio, abot sanggane

 C            F          C
aku sadar aku iki wong kere
  F             G            C  C7
nanging tresno iki sing nguatke
   F         G
ra pedot dongaku
        Em       Am
yo mung kui panyuwunku
     Dm     G       C  C7
mugo biso kebuka atimu

[Reff]
 F         G
 opo kurangku iki
   Em               Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm           G     C   C7
 kurang sabar pie aku iki

   F          G
 kowe malah milih kae
 Em         Am
 sing luwih ndue
  Dm
 aku ngalah
     G         C
 aku mung biso pasrah

[Musik]
Am Dm G C G
A Dm F G C

 C            F          C
aku sadar aku iki wong kere
  F             G            C  C7
nanging tresno iki sing nguatke
   F        G
ra pedot dongaku
        Em       Am
yo mung kui panyuwunku
     Dm     G       C  C7
mugo biso kebuka atimu

[Reff]
 F         G
 opo kurangku iki
   Em               Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm           G     C   C7
 kurang sabar pie aku iki

   F          G
 kowe malah milih kae
 Em         Am
 sing luwih ndue
  Dm       G
 aku ngalah

 F         G
 opo kurangku iki
   Em               Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm           G      C  C7
 kurang sabar pie aku iki

   F          G
 kowe malah milih kae
 Em            Am
 sing luwih ndue
  Dm
 aku ngalah
 G              C     Am F
  aku mung biso pasrah
     G         C      Am F
 aku mung biso pasrah
     G
 aku mung biso pasrah

[Outro]
C Am Fm
C Am F Fm
C

Lihat semua Nano Chord


CHORD LAINNYA