AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Ndarboy Genk Klodran Dadi Kenangan Chord

Capo fret 2

[Intro]
C  E  Am Em F G

[Verse]
C           Dm
ora gampang aku ngelaleke
G               C    -G/B
kadung akeh kenangane
A                     Dm
dalan jembar sing tak lewati sepi
 F      G             C     G
ora ono kowe sing ngancani

C
prapatan klodran
    Dm
aku nangis pinggir ndalan
  G                  C             -G/B
naliko kelingan kowe ngajak bubaran
A                 Dm
saiki kutoku uwis kadung mewah
     F          G           C
kowe tak jak balen tetep po wegah

[Intro]
Dm G C

 Am               Em
uwis tak ubengi kuto bantul iki
F           Dm         G
janjane koe lungo neng ngendi

[Chorus]
        C
loro ku iki sing tak gowo
     E
neng pinggir segoro
    F                     G
angslup jeru neng parangkusumo
           C
kangen ku iki ra karuan 
  E
mubengi paseban
  Am                     Gm     C
kabeh iki mung tinggal kenangan

        F
kuto ku wis mbangun deso 
     Em             Am
janjimu mbangun keluargo 
        Dm       G              C
nanging opo doyo setyoku wis muspro

[Int]
Dm  Em  F G C
Dm  Em  Fm  G
           hok a hok e

 Am               Em
uwis tak ubengi kuto bantul iki
F           Dm         G
janjane koe lungo neng ngendi

[Chorus]
        C
loro ku iki sing tak gowo
     E
neng pinggir segoro
    F                     G
angslup jeru neng parangkusumo
           C
kangen ku iki ra karuan 
  E
mubengi paseban
  Am                     Gm     C
kabeh iki mung tinggal kenangan

        F
kuto ku wis mbangun deso
         Em         Am
janjimu mbangun keluargo
        F          G         C
nanging opo doyo setyoku wis muspro

        F
kuto ku wis mbangun deso
     Em             Am
janjimu mbangun keluargo
        Dm         G            C
nanging opo doyo setyoku wis muspro

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Ndarboy Genk, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Ndarboy Genk ?


Lihat semua Ndarboy Genk Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA