Kunci Gitar Nella Kharisma - Aku Iki Sopo Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Nella Kharisma Aku Iki Sopo Chord

[Intro]
Am G F C E
Am G F C E

[Verse]
Am   G
 aku iki sopo
         F
dudu sopo sopo
             C    E
nanging atiku dadi loro

Am            G
 nyawang awakmu dilarani
              F
neng ngarep moto iki
               C    E
perih ati ra tego ngingeti

Dm       Am  Em     Dm
 masio aku ora iso nduweni
                C    E
awakmu sedih atiku melu perih

[Reff]
      Am        Em
 aku iki sopo dudu apa-apamu
          F        C    E
 nanging ati iki mendem perih
      Am      Em
 aku iso opo dudu apa apamu
  Dm    E      E
 awakmu isih sayang dek'e

[Musik]
F C Dm G
F C Dm E

Am   G
 aku iki sopo
        F
dudu sopo sopo
               C   E
nanging atiku dadi loro

Am          G
 nyawang awakmu dilarani
               F
neng ngarep moto iki
               C    E
perih ati ra tego ngingeti

Dm       Am   Em    Dm
 masio aku ora iso nduweni
                C    E
awakmu sedih atiku melu perih

[Reff]
      Am       Em
 aku iki sopo dudu apa-apamu
          F       C    E
 nanging ati iki mendem perih
      Am      Em
 aku iso opo dudu apa apamu
  Dm     E      E
 awakmu isih sayang dek'e

      Am       Em
 aku iki sopo dudu apa-apamu
          F       C     E
 nanging ati iki mendem perih
      Am      Em
 aku iso opo dudu apa apamu
  Dm    E      E
 awakmu isih sayang dek'e

[Outro]
F C Dm E E Am

Lihat semua Nella Kharisma Chord


CHORD LAINNYA