Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Cangkem Turah Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Ngudi Rahayu Cangkem Turah Chord

[Verse]
C        G    Am  
aku wes ra penak kawet esuk
   Dm     C     G
atiku rasane koyo dituthuk
        Em            Am
mangan opo wae kok wes ora mathuk
         Dm      G     C
jagongan karo konco wes ora gathuk

    C     G      Am
jebule aku ono seng ngrasani
        Dm       C    G
kowe ra kroso yen aku iki ngerti
       Em               Am
kudune awakku langsung mbok temoni
      Dm        G        C
ora malah kowe ngomongke neng mburi

Em    Am
 salahku opo
Dm C   G    
  aku ra rumongso
Em           Am
 tak tunggu kowe moro
    F      G    C
yen pancen kowe kesatrio

[Reff]
   F    G       C
 kowe ora usah gawe masalah
      Dm    G      C
 mung marai kekancane dadi bubrah
  F       G        C
 aku dewe jane yo wes ora betah
  Dm       G     C
 aku ra ngurusi cangkem turah

    C     G       Am
jebule aku ono seng ngrasani
        Dm       C    G
kowe ra kroso yen aku iki ngerti
       Em               Am
kudune awakku langsung mbok temoni
      Dm        G          C
ora malah kowe ngomongke neng mburi

[Musik]
C G AmDm C G
Em Am Dm G C

[Reff]
   F    G       C
 kowe ora usah gawe masalah
      Dm    G     C
 mung marai kekancane dadi bubrah
  F       G        C
 aku dewe jane yo wes ora betah
  Dm       G     C
 aku ra ngurusi cangkem turah

   F    G       C
 kowe ora usah gawe masalah
      Dm    G     C
 mung marai kekancane dadi bubrah
  F       G        C
 aku dewe jane yo wes ora betah
  Dm       G     C
 aku ra ngurusi cangkem turah
  Dm       G          C
 aku ra ngurusi cangkem turah
Lihat Semua Kunci Gitar Ngudi Rahayu Chord


close

Chord Ngudi Rahayu Lainnya