Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Eling Aku Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Ngudi Rahayu Eling Aku Chord

[Intro]
F G C -G/B Am
Dm G C

[Verse]
C        F
 naliko kowe lungo
G           Em    Am
 ati loro sing tak rasakno
           Dm
tak cobo nglalekke
        G
nanging ora iso

C           F
 nganti tekan saiki
G        Em      Am
 loro iki durung iso mari
        Dm
Gusti paringono
      G
panglipur ati

Dm       G
 sakjane aku ora iso mekso
C   Em      Am
 aku ora nduwe doyo opo-opo
Dm         Em
 nanging saiki aku sih percoyo
    F               G
aku ndongo kowe ndang balio

[Reff]
  F    G    C      Am
 aku ora iso adoh soko kowe
  Dm    G     C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F     G     C    Am
 sing tak jaluk kowe bali karo aku
  Dm      G        C
 eling aku tulung buka'en atimu

C           F
 nganti tekan saiki
G       Em      Am
 loro iki durung iso mari
        Dm
Gusti paringono
      G
panglipur ati

Dm        G
 sakjane aku ora iso mekso
C   Em      Am
 aku ora nduwe doyo opo-opo
Dm          Em
 nanging saiki aku sih percoyo
    F              G
aku ndongo kowe ndang balio

[Reff]
  F    G    C      Am
 aku ora iso adoh soko kowe
  Dm    G     C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F     G     C    Am
 sing tak jaluk kowe bali karo aku
  Dm      G        C
 eling aku tulung buka'en atimu

  F    G    C     Am
 aku ora iso adoh soko kowe
  Dm    G     C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F     G      C    Am
 sing tak jaluk kowe bali karo aku
  Dm      G        C
 eling aku tulung buka'en atimu
  Dm      G        Am
 eling aku tulung buka'en atimu
  Dm                  C
 eling aku tulung buka'en atimu

Lihat semua Ngudi Rahayu Chord


CHORD LAINNYA