Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Konco Nggatheli Chord

[Intro]
F G C Am
F G

[Verse]
C           Dm
 kowe konco sing paling gemati
G             C
 kowe papan kanggo sing tak curhati
C              Dm
 kabeh masalah kowe mbantu mutusi
       G     F      C
mugo-mugo dadi dulur tekan mati

C             Dm
 nanging saiki kok kowe berubah
G              C
 tak jak ketemu wae kowe wes wegah
C           Dm
 aku kaget pas metu cedak omah
    G         F             C
inceranku mung gandheng mlampah-mlampah

[Reff]
   F      G       C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm     Em     Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F    G      C     Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm    G         C
 jebulane kowe konco sing nggatheli

Am           Em
 cukup ngerti jebulane nylekethe
F               C
 kekancane wis cukup semene wae
Am              Em
 kowe kuwi wis nduwe inceran dewe
        F               G
lha kok isih arep ngembat liyane
         C
pancen nganyelke

[Reff]
   F     G      C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm     Em     Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F     G      C     Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm    G         C
 jebulane kowe konco sing nggatheli

[Musik]
F G C Am
F G C

[Reff]
   F     G       C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm    Em      Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F     G      C     Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm    G          C
 jebulane kowe konco sing nggatheli

   F     G       C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm     Em      Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F     G      C     Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm    G         C
 jebulane kowe konco sing nggatheli
         Dm   G          C#m F-Dm-Em
 ning saiki aku kadung loro ati iihi
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Ngudi Rahayu Chord


close

Chord Ngudi Rahayu Lainnya