Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Konco Nggatheli Chord

[Intro]
F G C Am
F G

[Verse]
C           Dm
 kowe konco sing paling gemati
G             C
 kowe papan kanggo sing tak curhati
C              Dm
 kabeh masalah kowe mbantu mutusi
       G     F      C
mugo-mugo dadi dulur tekan mati

C             Dm
 nanging saiki kok kowe berubah
G              C
 tak jak ketemu wae kowe wes wegah
C           Dm
 aku kaget pas metu cedak omah
    G         F             C
inceranku mung gandheng mlampah-mlampah

[Reff]
   F      G       C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm     Em     Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F    G      C     Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm    G         C
 jebulane kowe konco sing nggatheli

Am           Em
 cukup ngerti jebulane nylekethe
F               C
 kekancane wis cukup semene wae
Am              Em
 kowe kuwi wis nduwe inceran dewe
        F               G
lha kok isih arep ngembat liyane
         C
pancen nganyelke

[Reff]
   F     G      C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm     Em     Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F     G      C     Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm    G         C
 jebulane kowe konco sing nggatheli

[Musik]
F G C Am
F G C

[Reff]
   F     G       C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm    Em      Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F     G      C     Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm    G          C
 jebulane kowe konco sing nggatheli

   F     G       C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm     Em      Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F     G      C     Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm    G         C
 jebulane kowe konco sing nggatheli
         Dm   G          C#m F-Dm-Em
 ning saiki aku kadung loro ati iihi

Lihat semua Ngudi Rahayu Chord


CHORD LAINNYA