Kunci Gitar Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Overall Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi Chord

[Intro]
C G Am
C G Am G F Fm C

[Verse]
    C     F     C
naliko awakdewe bebarengan
     C       F      C
sabendino rasane wegah kelangan
  Am        A       Dm
nanging roso tresnoku engkau sia-siakan
     F            G
nyatane koe golek kesempatan

  C         F        C
loro ati ngerti koe neng mburiku
 C          F        C
eling crito masa lalu neng uripmu
  Am        A        Dm
bingung rasane atiku koe iseh saling rindu
      F              G
karo uwong seng wes tau dadi alesanmu
  C
ngguyu

[*]
      F     Fm     C
tak pasrahke wektuku kanggo slirahmu
     F   Fm    C
saktenane atiku kanggo awakmu
F        G  F       G    
 opo koe krungu jerite atiku

[Reff]
      C  G  Am
 janjimu karo aku
  F     C
 iso tekan saklawase
      F    G
 tapi ngene akhire

      C   G   Am
 nyatane koe ro liyane
   F    C
 yowes aku iso opo
   F    C
 yowes aku trimo lungo
    F    C
 sakjane aku ra lilo
   F       G     C
 rasah bali aku wes ora sudi

[Musik]
C Dm Am
C F G

      F      Fm     C
tak pasrahke wektuku kanggo slirahmu
     F    Fm    C
saktenane atiku kanggo awakmu
F        G  F       G    
 opo koe krungu jerite atiku

[Reff]
      C  G   Am
 janjimu karo aku
  F      C
 iso tekan saklawase
      F   G
 tapi ngene akhire

      C   G    Am
 nyatane koe ro liyane
   F    C
 yowes aku iso opo
   F    C
 yowes aku trimo lungo
    F   C
 sakjane aku ra lilo
   F       G     C
 rasah bali aku wes ora sudi

      C  G  Am
 janjimu karo aku
  F     C
 iso tekan saklawase
      F   G
 tapi ngene akhire

      C    G    Am
 nyatane koe ro liyane
   F    C
 yowes aku iso opo
   F     C
 yowes aku trimo lungo
    F    C
 sakjane aku ra lilo
   F        G     C
 rasah bali aku wes ora sudi
   F        G     C
 rasah bali aku wes ora sudi
   Dm         G     F Fm C
 rasah bali aku wes ora sudi ho o


Lihat semua Overall Chord


CHORD LAINNYA