Kunci Gitar Ozone - Tinggal Kenangan Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Ozone Tinggal Kenangan Chord

Capo fret 4

[Intro]
F G Em Am
Dm G C

[Verse]
Am         Dm     G        C
pancen dalane kudu diuwiske
Am        Dm     G          C
ra bakal iso diterus teruske
Am        Dm       G        C
aku lan kowe wis dudu jodone
Am          Dm     G         C
wis ngono wae mlaku dewe dewe

F        G
sepurane awakku
Em           Am
ra nyenengke atimu
Dm       G        C  C7
mergo aku ra mampu

F         G
mugo kowe ketemu
Em           Am
sing iso nggawe ngguyu
Dm        G        C  C7
bahagia saben wektu

[Int]
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C

Am         Dm     G        C
pancen dalane kudu diuwiske
Am        Dm     G          C
ra bakal iso diterus teruske
Am        Dm       G        C
aku lan kowe wis dudu jodone
Am          Dm     G         C
wis ngono wae mlaku dewe dewe

[Chorus]
F        G
sepurane awakku
Em           Am
ra nyenengke atimu
Dm       G        C  C7
mergo aku ra mampu

F         G
mugo kowe ketemu
Em           Am
sing iso nggawe ngguyu
Dm        G        C
bahagia saben wektu

  C     G        Am
lilo ati iki lilo
  Em         F        G       C
roso tresno iki wis ra nduweni
   C      G         Am
ikhlas ati iki ikhlas
  Em            F
kowe sing tak sayang
G          C
tinggal kenangan

Dm            -Em  F
 kowe sing tak sayang
G# A#         C
   tinggal kenangan

Lihat semua Ozone Chord


CHORD LAINNYA